Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 28/06/2011

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στις βορειοανατολικές περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι στα βόρεια σε νότιους ασθενείς μέχρι μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι.

Πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν αρχικά βόρειοι σχεδόν μέτριοι και μετά το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.

Λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin