Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 20/06/2011

 
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και πιθανόν της Ηπείρου τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 34 στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin