Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου 
 
Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Καλό µήνα. Ηέκλειψη Ηλίου σήµερα στο ζώδιό σας φορτίζει πολύ έντονα το κλίµα σε κάθε τοµέα. Θα χρειαστούν κινήσεις ακριβείας τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον οικονοµικό τοµέα. Αποφύγετε υπογραφές συµβολαίων, παρασκηνιακές κινήσεις και δείξτε τη δέουσα προσοχή σε θέµατα µετακινήσεων, νοµικά ζητήµατα και στον τοµέα της υγείας.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Καλό µήνα. Η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη φορτίζουν τοκλίµα της ηµέρας µε ανασφάλεια και ανατροπές τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Σε καµία περίπτωση µην κάνετε παράτολµες οικονοµικές κινήσεις και µην περάσετε σε υπερβολές και αντιπαραθέσεις µε τον σύντροφό σας. ∆ώστε προσοχή σε µετακινήσεις και θέµατα σπουδών
 
 
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Καλό µήνα. Αντιµετωπίστε σήµερα µε ρεαλισµό ψευδή διλήµµατα τόσο στον προσωπικό όσο καιστον συναισθηµατικό τοµέα, τα οποία πυροδοτεί σε εσάς η έκλειψη Ηλίου. ∆ώστε προσοχή στις σχέσεις µε τους συνεργάτες σας και µηνεµπλακείτε σε συζητήσεις που εµπεριέχουν έντονη φόρτιση. Αποφύγετε τις παράτολµες κινήσεις σε θέµατα µετακινήσεων, αλλά και τις δικαστικές υποθέσεις που ενδέχεται να έχουν παρασκήνιο. Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Καλό µήνα. Η δύσκολη όψη της έκλειψηςΗλίου και της Νέας Σελήνης από τους ∆ιδύµους πυροδοτούν έντονες παρασκηνιακές κινήσεις για εσάς. ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήµατα σπουδών, δικαστικές υποθέσεις καιστον τοµέα της υγείας σας. Αποφύγετε τις παρακινδυνευµένες κινήσεις στον συναισθηµατικό τοµέα, µιας και εγκυµονούν κίνδυνοι.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Καλό µήνα. Η σηµερινή µέρα µε την έκλειψη Ηλίουστο ζώδιο των ∆ιδύµων, αν και δεν κινείται απειλητικά προς εσάς, σας εφιστά την προσοχή σε εκνευρισµούς που προέρχονται από ανατροπές ή και µαταιώσεις. Καλό είναινα κινηθείτε µε ακρίβεια, κυρίως σε ό,τι αφορά θέµατα ταξιδιών, µετακινήσεων αλλά και σπουδών.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Καλό µήνα. ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σήµερα,µε την έκλειψη Ηλίου αλλά και τον Αρη απέναντί σας στον τοµέα των σχέσεων τόσο των προσωπικών όσο και τωνεπαγγελµατικών. Συνειδητοποιήστε πως οι άλλοι έχουν τονδικό τους τρόπο να δρουν και ναυπάρχουν. Χειριστείτε προσεκτικά νοµικά ζητήµατα και οδηγείτε προσεκτικά.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Καλό µήνα. Με την έκλειψη Ηλίου στο απέναντί σας ζώδιο των ∆ιδύµων σε έντονες όψεις, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέµατα µετακινήσεων, σπουδών, δικαστικών υποθέσεων αλλά και υγείας. Σήµερα δεν ευνοείται καθόλου η δράση, µιας και όλα φορτίζονται υπερβολικάκαι παραµονεύουν παρερµηνεύσεις, ανατροπές και αντιδικίες.
 
 
Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Καλό µήνα. Ο καλύτερος σύµµαχος για να αποφύγετεσήµερα να διασπαστείτε υπό ένα γενικό κλίµα ανατροπών και παρεξηγήσεων είναι η καλή οργάνωση και η ψυχραιµία. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας όσα βγαίνουν στο προσκήνιο, δείχνοντας σας πλευρές της αλήθειας που αγνοούσατε τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον συναισθηµατικό τοµέα και διαχειριστείτε την κατάσταση µε ηρεµία.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου).Καλό µήνα. Με τη θετική όψη της Νέας Σελήνης και της έκλειψης Ηλίου µε το ζώδιό σας, απαντήσεις σε οικονοµικές και επαγγελµατικές συµφωνίες που φαίνονταννα έχουν βαλτώσει σάς δίνουν σήµερα νέαώθηση. Η κατάσταση στον συναισθηµατικό τοµέα θα πάρει καλύτερη τροπή, αν είστε έτοιµοι να σταθείτε µε ειλικρίνεια απέναντι στα γεγονότα και να κάνετε ουσιαστικές παραδοχές.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Καλόµήνα. Η σηµερινή έκλειψη Ηλίου σε δύσκολη όψη µε τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα φορτίζει το κλίµα της ηµέρας µε ανασφάλεια και ανατροπές τόσο στονεπαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Σε καµία περίπτωση µην κάνετε παράτολµες οικονοµικές κινήσεις και µην υπερβάλετε και έρθετε σε αντιπαράθεση µε τον σύντροφό σας.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Καλό µήνα. Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των ∆ιδύµων σεαρνητική όψη, µε τονΠοσειδώνα να επιφορτίζειµε µπερδέµατα συνεργασίες, οικονοµικές συµφωνίες, θέµατα υγείας αλλά και τον τοµέα τηςεπικοινωνίας, η σηµερινή µέρα αλλά και όλη αυτή η περίοδος χρήζει κινήσεων ακριβείας. ∆ώστε προσοχή σε µετακινήσεις, ταξίδια, νοµικά θέµατα και σπουδές.  
 
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20Μαΐου). Καλό µήνα.Με την έκλειψη Ηλίου να πραγµατοποιείται στο γειτονικό σας ζώδιο των ∆ιδύµων, κρατήστε σήµερααποστάσεις από εντάσεις στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα. Η µέρα δεν ευνοεί σεκαµία περίπτωση σοβαρές αποφάσεις, ούτε και συζητήσεις σε κανέναν τοµέα. Αποφύγετετις πλάνες και τις συναισθηµατικές υπερβολές.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin