Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Τα Windows 8 έρχονται το 2012

Τα Windows 8 έρχονται το 2012 


Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, με το όνομα Windows, θα κάνει το ντεμπούτο της το 2012, δήλωσε τη Δευτέρα ο CEO Steve Ballmer.
Ο Ballmer προέβη στην ανακοίνωση αυτή στο Τόκυο, μιλώντας σε ένα κοινό software developers. Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που η εταιρεία επισήμως ανακοίνωσε την ημερομηνία 2012. Ο Ballmer δήλωσε στους developers: "Κοιτάζοντας στο μέλλον, στην επόμενη γενιά των Windows systems, τα οποία θα κυκλοφορήσουν του χρόνου, έχουμε πολλά να περιμένουμε". Η δήλωση αυτή αποτελεί απομαγνητοφώνηση του λόγου του, όπως ανέβηκε στο site της Microsoft.

"Όσο περνάει ο καιρός, θα περιμένετε να ακούτε ολοένα και περισσότερο για τα Windows 8 – Windows 8 slates, tablets, PCs, μια ποικιλία από διαφορετικές φόρμες", προσέθεσε.
Να τονίσουμε εξάλλου, πως αυτή είναι και η πρώτη φορά που η Microsoft επιβεβαίωσε το όνομα Windows 8.
Εάν τα Windows 8 κυκλοφορήσουν το 2012, τότε θα κλείσουν τρία χρόνια από την εμφάνιση των Windows 7, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο 2009. Η Microsoft αναμένει να πουλήσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια αντίγραφα των Windows 7 τον χρόνο αυτό.
Το νέο λειτουργικό αναμένεται να διαθέτει ανανεωμένο interface και θα υποστηρίζει χαμηλής κατανάλωσης ARM chips, μια κίνηση που αποσκοπεί να προσφέρει στην Microsoft τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσει την αναδυόμενη αγορά των tablets.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin