Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Τεχνικός υποστήριξης έδινε πληροφορίες σε εγκληματίες του διαδικτύου

Ο λόγος για τον Dmitry M. Naskovets από τη Λευκορωσία, ιδρυτή της CallService.biz, μιας online επιχείρησης, η οποία βοηθούσε πάνω από 2000 απατεώνες κλοπής προσωπικών στοιχείων να διαπράξουν πάνω από 5000 απάτες σε όλο τον κόσμο. Τώρα κρίνεται ένοχος από το δικαστήριο του Manhattan, μετά τη σύλληψή του τον Απρίλιο του 2010 στην Τσεχία.


O Dmitry M. Naskovets, βοηθούσε τους απατεώνες παρέχοντάς τους κλεμμένες πληροφορίες για ηλεκτρονικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, εξαπατώντας τράπεζες στις Η.Π.Α., μέσω υπηρεσιών τηλεφωνικών κλήσεων.
Τον Ιούνιο του 2007 ο Naskovet μαζί με τη βοήθεια του συνεργού του SergeySemasko δημιούργησαν το CallService.biz για την εξουδετέρωση των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζονται από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για την αποτροπή ηλεκτρονικών απατών κατά τη διάρκεια των συναλλαγών. Μέσω τηλεφωνικών κλήσεων εξαπατούσαν τις τράπεζες προσποιούμενοι τους κατόχους των λογαριασμών και έκαναν συλλογή πληροφοριών, τις οποίες στη συνέχεια παρείχαν στους απατεώνες έναντι αμοιβής.
Διαπιστώνουμε πλέον πως κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί ακόμη και στο διαδίκτυο. Είναι ένα καλό μάθημα για εκείνους που πιστεύουν ότι ποτέ δεν θα εντοπιστούν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin