Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Τα 7 «must» της ανδρικής γκαρνταρόμπας

 

Και ο λόγος για «κομμάτια» κλασσικά και διαχρονικά που θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπους» σε κάθε περίσταση. Ιδού λοιπόν, τα απαραίτητα που θα πρέπει να περιέχει κάθε ανδρική ντουλάπα που σέβεται τον ιδιοκτήτη της. 

 

1)Κοστούμια «εποχής»
Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε θεατρικές στολές πληβείων και αυτοκρατόρων. Ο λόγος για τα κοστούμια που θα πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σας και που θα φοράτε σε διαφορετικές εποχές του χρόνου. Το μαύρο, το σκούρο καφέ ή μπλε αποτελούν ιδανικές επιλογές για τον χειμώνα ενώ τα πιο ανοιχτά χρώματα (εκρού, λευκό, γκρι του «πάγου» κ.α.) σίγουρα θα σας χρειαστούν το καλοκαίρι.
2)Γραβάτες: το ανδρικό φετίχ
Να και ένα αξεσουάρ που δεν σας έχουν «κλέψει» οι γυναίκες-αν και κατά καιρούς επιστρέφει ως «προχωρημένο» γυναικείο must. Φυσικά, αναφερόμαστε στις γραβάτες που θα προσθέσουν την απαραίτητη «πινελιά» στο ντύσιμό σας. Ανάλογα με τη διάθεση, την περίπτωση αλλά και το υπόλοιπο ντύσιμό σας, επιλέξτε γραβάτες, μονόχρωμες, ριγέ, με σχέδια ή με … cartoons για μια πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Λεπτομέρεια: ο «χαλαρός» κόμπος ενδείκνυται μόνο σε συγκεντρώσεις που δεν είναι και τόσο επίσημες.
3)White classic
Το Α και το Ω της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Μιλάμε πάντα για το πουκάμισο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις σας είτε αυτές είναι επίσημες είτε πιο casual. Φροντίστε να έχετε πάνω από 3 τουλάχιστον λευκά πουκάμισα, από διαφορετικά υφάσματα, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα πολλαπλών ενδυματολογικών προτάσεων. Φυσικά, μην παραλείψετε να αγοράσετε πουκάμισα και σε άλλα χρώματα, δίνοντας έμφαση στα μονόχρωμα που θα σας επιτρέψουν ποικίλους συνδυασμούς με τα υπόλοιπα ρούχα σας.
4)T-shirts: you can’ t get enough!
Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Ο λόγος για τα T-shirts, τον πολύτιμο «σύμμαχο» σχεδόν σε κάθε σας εμφάνιση. Σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, πόλο ή πικέ, με γιακά ή χωρίς, τα T-shirts θα γίνουν ο αχώριστος σύντροφός σας στο σπίτι, στις διακοπές, στο γήπεδο και στο μπαράκι.
5)Jeans και πάλι jeans…
Μαύρα, μπλε σκούρα, ανοιχτόχρωμα, ξεβαμμένα ή… σχεδόν σκισμένα, τα jeans αποτελούν για τους περισσότερους άνδρες το δεύτερο «δέρμα» τους. Επιλέξτε άνετα και «πετροπλυμένα» (επεξεργασμένα και επομένως ιδιαίτερα μαλακά) jeans και φορέστε τα σχεδόν παντού. Από την παραλία πάνω από το μαγιό σας μέχρι και σε απογευματινό cocktail με ένα πουκάμισο και ένα σακάκι για πιο χαλαρό look.
6)All about shoes!
Έρευνες αποκαλύπτουν πως ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτούν οι γυναίκες στους άνδρες είναι τα… παπούτσια τους! Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο, τα παπούτσια «λένε» πολλά για τον κάτοχό τους και γι’ αυτό πολλές γυναίκες προσπαθούν να «διαβάσουν» τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από αυτά. Φροντίστε να αγοράσετε αρκετά ζευγάρια παπούτσια, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις, όπως π.χ. μαύρα δερμάτινα, σουέτ μαλακά μοκασίνια, αθλητικά κ.α. Αποφύγετε δια ροπάλου τις μυτερές, τύπου cowboy μπότες. Δυστυχώς, και αυτές με την σειρά τους αποκαλύπτουν πολλά για το στυλ σας…
7)Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
Και μιλάμε φυσικά για τα αξεσουάρ που θα χαρίσουν «πόντους» σε κάθε σας εμφάνιση. Μανικετόκουμπα, ζώνες, γάντια, καπέλα jockey ή Panama hats, κασκόλ, φουλάρια και κυρίως… γυαλιά ηλίου για ένα μυστηριώδες και συνάμα αξεπέραστο στυλ. Κάντε τους σωστούς συνδυασμούς και επενδύστε στα αξεσουάρ για εμφανίσεις που θα κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις.

πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin