Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Troktiko: Ο πόλεμος των κλώνων...




Κυριακή πρωί πίνουμε το καφεδάκι μας. Μέρες τώρα αναρωτιόμαστε πόσα troktika υπάρχουν... Μήπως άραγε...κάποτε θα κατακτήσουν την Blogόσφαιρα, και μετά το σύμπαν; Μήπως τελικά χρειαζόμαστε το troktikoterminator.blogspot.com ;

Και γιατί κανείς ακόμη δεν το σκέφτηκε; (μόλις το καταχωρήσαμε εμείς...χ0χ00χ0χ0!) Μήπως ο πλανήτης nibiru και οι Ελοχίμ είναι τρωκτικά; Άραγε από πού κλάνει το σκουμπρί;;;; Τι ώρα θα βράσουν τα φασολάκια σήμερα;;; Και πολλά άλλα σημαντικά και αναπάντητα ερωτήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα ..




Βλέπαμε παντού το ίδιο στην ουσία blog με μικρές παραλλαγές και τον ίδιο πρόλογο απ όλους βασισμένο στην ηθική του troktiko.blogspot.com οτι: ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ MΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ... βέβαια για να είμαστε και απόλυτα δίκαιοι, υπήρχαν και καλές προσπάθειες, άλλες με χιούμορ, άλλες σατιρίζοντας…την μόδα των κλώνων…όλοι όμως (κατά την ταπεινή μας άποψη) είχαν έναν κοινό παρονομαστή…να ‘κλέψουν’ λίγη από την αναγνωσιμότητα του πρωτοτύπου…τραγικό…!

Αλήθεια που έχει πάει η πρωτοτυπία η έμπνευση και το μεράκι των blogers; Γιατί να κλέψεις τις ιδέες ενός ανθρώπου; Εντάξει… Όλοι κάνουμε copy paste αλλά όχι κι έτσι.... 

Καθίσαμε λοιπόν να μετρήσουμε πόσα troktika έχουν υπάρξει και υπάρχουν ακόμα στο διαδίκτυο... Έτσι μωρέ αδερφέ απλά για να μας φύγει η περιέργεια.

Και ιδού : 

Η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα; Ο πιστός και διασημότερος κλώνος του. Μια από τα ίδια με απ’ όλα και μπόλικη δόση από διαφημίσεις… Θα το βρείτε επίσης ως www.tro-ma-ktiko.gr σε δισκία και υπόθετα….
Επειδή όμως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται αμέσως δημιουργήθηκαν και κλώνοι του κλώνου:
http://www.tromaktiko.info/



Μια από τα γίδια χωρίς διαφημίσεις… προς το παρόν.


Καλός για κλώνος και χωρίς διαφημίσεις…


Όρκο δεν παίρνουμε ότι είναι κλώνος. Οι κακές γλώσσες λένε ότι υπήρχε πριν το
troktiko το big bang τον Αδάμ και την Εύα και τους μονοκύτταρους οργανισμούς. Όρκο επίσης δεν παίρνουμε ότι είναι Αθλητικό Blog γιατι τα βυζιά με το που το ανοίξαμε δεν μας φάνηκαν να παίζουν μπάλα…


2? α..? ε…? τι…? Ποιος Θανάσης????
Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. Ακόμα κι αν δεν βρείτε κάτι αξιόλογο να διαβάσετε θα σας συγκινήσει η εθνική μας φορεσιά!

http://okitkort.blogspot.com/

Το FBI και η CIA και η KGB και η Κουκ κλουξ κλαν και η Μαρία με τα κίτρινα αναφέρουν ότι το υποσυνήδειτο μήνυμα της ανάποδης λέξης είναι:  ΟΚΑΙΡΟΣΓΑΡΕΓΓΥΣΚΑΙΤΡΙΑΠΟΥΛΑΚΙΑΚΑΘΟΝΤΑΝΚΑΙΠΑΙΖΑΝΕΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ

Άλλαξε ο μανωλιός κι έβαλε το layout αλλιώς. Αυτό που μας έκανε περισσότερη εντύπωση και αξίζει να δείτε είναι το ημερολόγιο στο τέλος της σελίδας (footer) που είναι ειδικό για άτομα με καταρράκτη, στραβισμό, γλαύκωμα, αιμορροΐδες, και στένωση εντέρου!

http://troktiko73-10.blogspot.com/ 

Αυτό το ποντικάκι πιάστηκε στην φάκα και απέθανε… Ούτος η άλλως δεν ήτανε κι ο Ρατατουι!


Το troktiko αλα Καλιγούλα…. Πολύ τσιτσιδαριό και συμβουλές για το παιδί σας!!!!! Έχμ…. Συγνώμη μανδαμίτσα πόσο πάει;;;;;

αυτή η λίστα είμαστε σίγουροι πως συνεχώς θα μεγαλώνει...άλλωστε η Μ@λακί@... είναι εθνικό σπορ στην Ελλάδα...! Τον νου σας λοιπόν…τα μετάλλια έπονται και η γάτα έχει ψοφήσει στην πείνα!

ορμώμενοι απ όλα αυτά αποφασίσαμε (να φάμε κεφτεδάκια απόψε…) να  αφιερώνουμε κάποιες αναρτήσεις σε blogs από ανθρώπους με μεράκι και φαντασία..

Για αυτό το άρθρο χρειάστηκαν : 1 Γάτα, Ένας κουβάς , 3 Φλυτζάνια καφέ, 10 τσιγάρα πάνω κάτω, 10.000 κομπάρσοι, ένα κάρο χωρίς άλογα, 45 ασπιρίνες, και 3 ώρες διαλογισμό… Ομμμμμμμ…..


Ant-Geo

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin