Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η Sony ρίχνεται στην αγορά με νέα προϊόντα

 
Η Sony φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα της φορητή παιχνιδομηχανή στις 27 Ιανουαρίου, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εν μέσω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το jailbreak του Playstation 3.
Επίσης, η μεγάλη πολυεθνική έχει στο πρόγραμμά της και το λανσάρισμα ενός smartphone, στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να παίζει και παιχνίδια, τον προσεχή Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή του πρακτορείου Bloomberg, η Sony, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία φορητών παιχνιδιών, έχει σχεδιάσει και μια στρατηγική, η οποία θα συνδυάζει και θα ενώνει τις συσκευές με ένα δίκτυο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιείται και για τη διασπορά παιχνιδιών και εφαρμογών.

Με την αναβαθμισμένη φορητή παιχνιδομηχανή τύπου PSP και το καινούριο smartphone, η Sony Ericcson θα κάνει την παρουσίαση στο προσεχές Mobile World Congress της Βαρκελώνης, σκοπεύοντας να επανεισχωρήσει δυναμικά σε ένα χώρο, στον οποίο κυριαρχούν η Νintendo και η Αpple, αντίστοιχα.

Ο Patrick Seybold, εκπρόσωπος της Sony, αρνήθηκε να κάνει σχόλια για το εάν θα υπάρξει τέτοιου είδους ανακοίνωση προσεχώς.

Η εταιρεία αντιμετώπισε προβλήματα με το PSP, του οποίου ο τίτλος ήταν «Το Walkman του 21ου αιώνα» και το οποίο δεν είχε την τεράστια επιτυχία που περίμεναν οι εκ του Τόκιο ορμώμενοι της εταιρείας. Το PSP δεν είχε τη δυνατότητα να πλησιάσει τα νούμερα πωλήσεων των φορητών συσκευών της Nintendo, αφού πούλησε μόλις 18.5 εκατ. συσκευές σε σχέση με τα 47,4 εκατομμύρια του Nintendo DS.

Το μόνο που απομένει να δούμε, είναι εάν αυτές οι πολυαναμενόμενες συσκευές θα φανούν αντάξιες της μυθοπλασίας που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ύπαρξή τους και τις δυνατότητές τους.

Με τη Nintendo να συνεχίζει να πιέζει την αγορά με νέα προϊόντα, τα οποίο σε λίγο καιρό θα συμπεριλαμβάνουν και φορητή 3D παιχνιδομηχανή, που δεν χρειάζεται τη χρήση 3D γυαλιών, η Sony θα πρέπει να περιμένει μια ανηφόρα, την οποία θα πρέπει να κατακτήσει, παράλληλα με το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί απέναντί της με το «φιάσκο» του πρόσφατου PS3 jailbreak.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin