Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πωλητήριο έχουν βάλει πάνω από 500 ξενοδοχεία

Πωλητήριο έχουν βάλει πάνω από 500 ξενοδοχεία 

Πωλητήριο έχουν βάλει πάνω από 500 ξενοδοχεία σε όλη την επικράτεια! Οι ιδιοκτήτες αδυνατούν πλέον να πληρώσουν τα χρέη τους και έτσι βγάζουν στο… σφυρί τις περιουσίες τους με στόχο να ανασάνουν οικονομικά. Η είδηση αφορά κυρίως μικρές και μεσαίες μονάδες,

Ωστόσο ο αριθμός των πωλητηρίων δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος. Εν τω μεταξύ, λόγω της υπερπροσφοράς ΟΙ επενδυτές δεν αγοράζουν, αλλά αυξάνουν την πίεση για ακόμη μεγαλύτερη μείωση των τιμών πώλησης, περιμένοντας και κρατώντας στον… πάγο τους ιδιοκτήτες.

Στις Κυκλάδες, ακόμη και στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, στη Ρόδο, την Κρήτη αλλά και τα πιο τουριστικά νησιά του Ιονίου υπάρχουν ξενοδοχεία μεγάλης αξίας που πωλούνται σε τιμές πολύ μειωμένες...

Συγκεκριμένα 2,5 εκατομμύρια πωλείται ξενοδοχείο εντός 12 στρεμμάτων μέσα στην πόλη της Ρόδου, ενώ στο Φαληράκι η τιμή για μονάδα 84 δωματίων πωλείται προς 3,2 εκατομμύρια.

Στη Μύκονο έχουν βγει στο σφυρί δυο μονάδες έναντι 2 και 3,8 εκατομμυρίων, ενώ μια ακόμη με πισίνα και 18 πολυτελή δωμάτια πωλείται προς 1,4 εκατομμύρια στη Σαντορίνη.
Στην Κρήτη τα ξενοδοχεία που πωλούνται είναι δεκάδες σε τιμές από 300.000 ως και 3,5 εκατομμύρια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin