Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon 365 μέρες γεμάτες… Sex

 
Τι γίνεται όταν “υπογράφεις συμβόλαιο” να κάνεις σεξ 365 μέρες το χρόνο; Δύο ζευγάρια αποκαλύπτουν τη ζωή τους μετά την απόφαση τους να βρίσκονται καθημερινά στο κρεβάτι.
Η ζωή στο Ντένβερ κυλούσε για τον Νταγκ και τη Άννι Μπράουν με τη ραθυμία που αποστάζεται το Jack Daniel’s στο Τενεσί. Ένας έρωτας που είχε συνθλιβεί στα γρανάζια του γάμου, δουλειές αφόρητα βαρετές έπειτα από χρόνια ενασχόλησης και προσήλωση στην ανατροφή των δύο παιδιών τους.


Ένας ανέφελος βίος, χωρίς καμία έκπληξη όμως. Προβλέψιμος όπως τα προκάτ δάκρυα που κυλούν σε κάθε σπαραξικάρδια διήγηση στο show της Όπρα. Τις εκπομπές, δηλαδή, που λειτουργούν αποχαυνωτικά για τα περισσότερα ζευγάρια της Αμερικής και τα αποπροσανατολίζουν από την καθημερινή τους ζωή.
Σε αυτήν την απροσμέτρητη άβυσσο της καθημερινότητας είχε χαθεί και η Άννι, μια γυναίκα σαν τα εκατομμύρια νοικοκυρών στον κόσμο που αναπνέουν τις ζωές των άλλων. Εκεί άκουσε για πρώτη φορά για τους γάμους χωρίς σεξ και η απόγνωση που ένιωσε, οδήγησε τη σκέψη της σε άλλες ατραπούς.

Μέχρι εκείνη την ημέρα, το ζεύγος Μπράουν μετά βίας χανόταν στην εκστατική δίνη του σεξ δύο φορές την εβδομάδα. Ο 14χρονος γάμος του ήταν «αποχυμωμένος» από ηδονή και οι αριθμοί που άκουγε η Άννι Μπράουν στην Όπρα γέμισαν το πρόσωπο της με μια επίφοβη ωχρότητα.

Σύμφωνα με το Εθνικό κέντρο Έρευνας της Αμερικής το μέσο αμερικανικό ζευγάρι κάνει έρωτα 66 φορές τον χρόνο. Το Newsweek υποστηρίζει ότι υπάρχει και ένα ποσοστό 15 με 20% που βρίσκεται στο κρεβάτι λιγότερο από 10 φορές. Τότε ήταν που «σιγοχόρεψε» για πρώτη φορά στο μυαλό της η ιδέα του καθημερινού σεξ.

Ο σύζυγος της, ένας αρθρογράφος στην εφημερίδα «Denver Post» δεν χρειάστηκε να πειστεί από τη σύζυγο του, καθώς και αυτός βρισκόταν σε μια περίοδο αναζητήσεων για τον προορισμό του γάμου τους.

«Κάθε φορά που κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου ένιωθα ότι θα έπρεπε να ήμουν πόρνο σταρ ή Ολυμπιονίκης για να την ικανοποιήσω. Αυτό το σύμπλεγμα «έλιωσε» από τη στιγμή που αρχίσαμε να βρισκόμαστε καθημερινά στο κρεβάτι. Έμαθε τόσα πολλά ο ένας για τον άλλο και το σεξ έγινε τόσο προκλητικό, που ανακαλύψαμε μαζί νέες ζώνες ηδονής. Επανακτήσαμε τον ηλεκτρισμό της σχέσης που στο διάβα των ετών είχε χαθεί»

Οι αναμνήσεις εκείνης της…υγρής περιόδου που συνεχίζεται ως σήμερα αναπλάθονται στο Just Do It: How One Couple Turned Off the TV and Turned On Their Sex Lives for 101 Days (No Excuses!). Ένα από τα δύο βιβλία που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στις προθήκες των αμερικανικών βιβλιοπωλείων και αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα της αφόρητης ρουτίνας που αιχμαλωτίζουν σαν ιστός αράχνης τις ζωές των παντρεμένων.

Στο «365 Nights: A Memoir of Intimacy» η Τσάρλα Μίλερ περιγράφει το ενός έτους δώρο που έκανε στο σύζυγο της, όταν αυτός διάβηκε το δύσκολο τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας του. Αντί να προτιμήσει να δωρίσει στον Μπραντ Μίλερ ένα ακριβό ρολόι ή κάποιο άλλο συμβιβαστικό πλουμίδι αποφάσισε να κάνει σεξ καθημερινά μαζί του.

Κάτι που όπως αποκάλυψε την έκανε λιγότερο θυμωμένη και της προσέδωσε τη δημιουργική φλόγα που είχε αχνοσβήσει έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου. Αυτό που όμως ιεράρχησε ως πιο σημαντικό κέρδος ήταν η καλοσύνη.

«Δεν περίμενα ότι λόγω του καθημερινού σεξ θα αναβαπτιζόταν η σχέση μας. Θεωρούσα ότι μόνο για κάποια λεπτά μετά το σεξ θα ήμασταν καλοί ο ένας απέναντι στον άλλο αλλά παρά ταύτα είχαμε για πολλές ώρες αναπτύξει τη συντροφικότητα που είχαμε στην αρχή της σχέσης μας» λέει η Τσάρλα Μίλερ.

Αυτό που εξακριβώνει κανείς στη ζωή των καθημερινών Ολυμπιονικών του σεξ είναι πως η πράξη γεννά την όρεξη.

«Πολλές φορές μπορεί να ήμασταν κουρασμένοι και να νιώθαμε ότι βαριόμασταν αλλά όταν αρχίζαμε δεν τελειώναμε» θυμάται ο Νταγκ Μπράουν, ο οποίος φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη της ψυχολόγου Αντρέα Μάκαρι. «Το σεξ είναι σαν την πίτσα. Ακόμη και όταν δεν είναι εύγεστη, παραμένει αρκετά καλή…».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin