Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Χωρίς νερό 11 χωριά από Τρίτη

 
Χωρίς νερό θα μείνουν έντεκα χωριά της Φθιώτιδας από την Τρίτη, καθώς η ΔΕΗ θα κατεβάσει τους διακόπτες σε αντλιοστάσια, επειδή έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς που φτάνουν τις 244.000 € αλλά και γιατί εμφανίζουν αδυναμία να καταβάλουν κάποια χρήματα, ώστε να ρυθμιστεί το χρέος τους.

Πριν φτάσουν τα πράγματα σε αυτήν την κατάσταση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπήρξαν κάποιες επαφές και έγιναν κάποιες παρατάσεις που εκπνέουν την 1η Φεβρουαρίου, αλλά δεν έχει βρεθεί λύση.

«Απ’ την Τρίτη 1/2/2011 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στα αντλιοστάσια και κατά συνέπεια η παροχή νερού σε όλα τα Διαμερίσματα των πρώην Δήμων Ελάτειας & Τιθορέας, λόγω υπερβολικού και διαχρονικού χρέους και αδυναμίας διακανονισμού, ένεκα της μη εξόφλησης έστω και του τρέχοντος τετραμήνου απ’ τους πολίτες τους», αναφέρει ανακοίνωση του δημάρχου Αμφίκλειας-Ελάτειας Θόδωρου Ντούρου.

Πριν μερικές ημέρες, ο δήμαρχος είχε κάνει έκκληση στους πολίτες του δήμου να πληρώσουν από 20 ευρώ ο καθένας έναντι των λογαριασμών του νερού, για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν ένα ποσό, προκειμένου να γίνει ρύθμιση του χρέους στη ΔΕΗ. Όμως αυτή η προσπάθεια απέτυχε.

Από τους τρεις πρώην δήμους που συγκροτούν το νέο δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, μόνο σε έναν θα δουλεύει το αντλιοστάσιο κανονικά, ενώ στους άλλους δύο προβλέπεται διακοπή νερού.

«Δυστυχώς μας είναι πρακτικά αδύνατο να καλύψουμε τις ανάγκες ύδρευσης απ’ την Αμφίκλεια κι γι’ αυτό προνοήστε για την εξασφάλιση του νερού», γράφει στην ανοιχτή του επιστολή προς τους δημότες ο κ. Ντούρος περιγράφοντας το αδιέξοδο.
 
via

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin