Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon O γαμπρός ήταν... νύφη!!!

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το όνειρο μιας 26χρονης για να κάνει οικογένεια και παιδιά. Μετά το γάμο διαπίστωσε ότι ο "φίλος" του αδερφού της, τον οποίο είχε ερωτευθεί, δεν θα μπορούσε ποτέ να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα


Ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της μέχρι που έμαθε πως ο άνδρας της τελικά ήταν γυναίκα κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Ο λόγος για την 26χρονη Mινάτι Χατούα και τον 28χρονο Σιτακάντ Ρούτρει κάτοικοι της Ρουκέλα της Ινδίας με την πρώτη να κατηγορεί τον δεύτερο ότι την εξαπάτησε επειδή της συστήθηκε ως άνδρας!

Ο Σιτακάντ εμφανίστηκε ως φίλος του αδερφού της, βρήκε το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου και άρχισε να τη φλερτάρει ασυστόλως. Όταν τελικά τα έφτιαξαν, του ζήτησε να γνωρίσει τους δικούς του και εκείνος δέχτηκε αλλά της παρουσίασε άλλους αντί των πραγματικών συγγενών του.

Μάλιστα, τα δύο αυτά άτομα ήταν και τα μοναδικά που πήγαν από το σόι του… γαμπρού γεγονός που προβλημάτισε την 26χρονη. Ο 28χρονος μετά την τελετή πήρε ως προίκα χρυσά κοσμήματα, αυτοκίνητο και 400 ευρώ.

Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά όταν ο σύζυγος δεν ήταν καθόλου συνεπής ως προς τα καθήκοντά του και άρχισε τις έρευνες.

Τελικά όλα αποκαλύφθηκαν όταν η 26χρονη εισέβαλε την ώρα που ο 28χρονος έκανε μπάνιο με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι φόβοι της.

"Οι χειρότεροι μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ήταν γυναίκα", είπε η νύφη.
Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε η κοπέλα από τα αδέρφια του επιτήδειου ότι αν αποκαλυφθεί το μυστικό θα τη σκοτώσουν.

Πηγή: news247.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin