Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Μια φοβερή πρόταση γάμου γεμάτη πρωτοτυπία, συγκίνηση και... muppets (και στα δικά μας οι λεύτερες :P)


Για να είναι επιτυχημένη μια πρόταση γάμου πρέπει να διαθέτει δύο βασικά στοιχεία: πρωτοτυπία και αιφνιδιασμό. Έτσι σκέφτηκε και ο φωτογράφος Sid Ceaser όταν σχεδίαζε την πρόταση γάμου στη φίλη του Sara. Το σχέδιο ήταν απλό: ο Sid θα ετοίμαζε ένα trailer για μια φανταστική ταινία, το οποίο θα περιέγραφε τη σχέση του με τη Sara και θα κατέληγε στην πρόταση γάμου. Είχε κανονίσει το trailer αυτό να παιχτεί ενώ εκείνος θα βρισκόταν με την καλή του στον κινηματογράφο. Το μυστικό του όμως κρύβονταν στις λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα τελικό αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό αλλά και ρομαντικό...


Το «Muppet Show» ήταν αγαπημένη εκπομπή και των δυο και έτσι ο Sid φρόντισε να παραγγείλει online από την εταιρία του Jim Henson (δημιουργού του Muppet Show) δυο κούκλες που να μοιάζουν όσο περισσότερο στον ίδιο και το άλλο του μισό. Με πολλές προφυλάξεις και τη βοήθεια φίλων και γνωστών γύρισε και μόνταρε το «trailer». Κατόπιν ήρθε σε συνεννόηση με την τοπική κινηματογραφική αίθουσα «Red River» ώστε το trailer να παιχτεί τελευταίο μετά από κάποια κανονικά trailer μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.


Προφασιζόμενος μια «ειδική προβολή» για την οποία είχε προσκλήσεις πήγε με τη Sara στον κινηματογράφο, φροντίζοντας να μπει αφού είχαν κλείσει τα φώτα και πριν ξεκινήσουν τα trailer. Αμέσως μετά τρύπωσαν αθόρυβα στην αίθουσα μερικοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που είχαν ειδοποιηθεί από τον Sid.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στα πρώτα δευτερόλεπτα η Sara δεν κατάλαβε ότι το φιλμάκι αφορούσε εκείνη, ούτε όταν είδε την κούκλα που της έμοιαζε να διαβάζει το βιβλίο της καθισμένη στην πολυθρόνα της. Όταν όμως είδε τον muppet-Sid να χτυπιέται παίζοντας Halo στο Playstation κατάλαβε τι συνέβαινε. Του έσφιξε το χέρι και είδαν μαζί δακρυσμένοι το υπόλοιπο trailer που κατέληξε στην τελική ερώτηση «Sara θα με παντρευτείς». Εκείνη τη στιγμή τα φώτα άναψαν, αποκαλύπτοντας φίλους και συγγενείς που χειροκροτούσαν δακρυσμένοι το ζευγάρι.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις το περιστατικό εντόπισε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός και γρήγορα η είδηση επεκτάθηκε και σε τηλεοπτικά κανάλια παναμερικανικής εμβέλειας. Ήδη όμως το story έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο internet, προκαλώντας συγκινητικές αντιδράσεις. Μάλιστα το ζευγάρι δείχνει αιφνιδιασμένο από όλη αυτή την ανταπόκριση και καταγράφει τις σκέψεις του στη σελίδα του Sid (link)

Εκεί μάλιστα ο Sid έχει ανεβάσει και ένα ξεκαρδιστικό 9λεπτο video με το πώς γυρίστηκε το trailer, μαζί με όλο το παρασκήνιο για τις προετοιμασίες του όλου εγχειρήματος.

Και για την ιστορία… η Sara δέχτηκε την πρόταση γάμου και είπε το «ναι»!

πηγή : allday-news

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin