Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon "Συρρίκνωσε" το Mini Cooper


Ένας 67χρονος Βρετανός κατάφερε να συρρικνώσει το αυτοκίνητό του καθώς ήθελε να το φορτώσει στο χώρο αποσκευών του τροχόσπιτού του


Από μόνο του το Mini Cooper αποτελεί ένα μικρό αυτοκίνητο. Σε περίπτωση όμως που ο ιδιοκτήτης του αποφασίσει να το σμικρύνει, τότε μιλάμε για ένα πραγματικά mini... Mini Cooper!

O 67χρονος Lester Atherfold ξόδεψε τρεις περίπου μήνες προκειμένου να σμικρύνει το κλασικό Mini Cooper του από 3 σε 2,10 μέτρα.
Βασικός λόγος για αυτό του το εγχείρημα αποτέλεσε η επιθυμία του να το μεταφέρει στο χώρο αποσκευών του τροχόσπιτού του και να το έχει όποτε και όπου το χρειάζεται.
Αφού έκοψε περίπου μισό μέτρο από τη μέση, κόντυνε το σασί και στην ουσία "στρίμωξε" το νέο κιβώτιο ταχυτήτων, τον συμπλέκτη και το ταμπλό, το Mini Cooper του μπορούσε να "επιβιβάζεται" στο τροχόσπιτο.


Η συγκεκριμένη μετατροπή κόστισε μόλις 96 λίρες και το αυτοκίνητο αναπτύσσει ακόμη τις παλιές του ταχύτητες, καθώς η μηχανή έμεινε αναλλοίωτη.

«Είναι φανταστικό. Μας δίνει απόλυτη ελευθερία όταν παίρνουμε το τροχόσπιτο για τις διακοπές και αυτό το έχουμε μαζί μας για τις βόλτες μας. Μπορούμε να κάνουμε και να δούμε πράγματα που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο, γιατί ποιο άλλο αυτοκίνητο θα χώραγε κάτω από το κρεβάτι μας;», σημείωσε.

Πηγή: news247.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin