Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ομηρία με πυροβολισμό αστυνομικού στη Βόνιτσα - Συνελήφθη ο δράστης

Ο 47χρονος δράστης μετά από επέμβαση της αστυνομίας πυροβόλησε έναν αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που κρατείτο αφήθηκε ελεύθερη μετά την επέμβαση των αστυνομικών αρχών, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.


Οι δύο διαπραγματευτές της αστυνομίας επιχειρούσαν να πείσουν το δράστη να λήξει την υπόθεση ομηρίας. Τότε, ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αστυνομικό. Ο δεύτερος αστυνομικός τον αφόπλισε, χτυπώντας τον με ένα κινητό στο κεφάλι.
O 47χρονος είχε και κατά το παρελθόν προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια, πυροβολώντας έναν άνδρα με τον οποίο είχε διαφορές. Είχε μάλιστα καταδικαστεί σε επταετή φυλάκιση.

Ο άνδρας είχε εισέλθει στη ΔΟΥ οπλισμένος, έχοντας μαζί του ένα μπιτόνι με βενζίνη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε οικονομικές εκκρεμότητες με την εφορία.

Οι υπάλληλοι και οι πολίτες βρίσκονταν έξω από το κτήριο, ενώ στο σημείο είχαν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, επιχειρώντας με τη βοήθεια ειδικού διαπραγματευτή να πείσουν τον 47χρονο να αφήσει τη γυναίκα καινα παραδοθεί.

Πηγή: cosmo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin