Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας



Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Συμπλοκές αντιεξουσιαστών με δυνάμεις των ΜΑΤ γίνονται αυτή την ώρα στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο και κοντά στο κτίριο του Πολυτεχνείου όπου έχει γίνει εκτεταμένη χρήση χημικών.

Σοβαρά επεισόδια με ρίψεις δεκάδων μολότοφ έγιναν λίγο μετά τη μία και μισή μπροστά στην πλατεία Συντάγματος, όπου έγινε επίσης εκτεταμένη χρήση χημικών.

Σοβαρά τραυματίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Κ.Χατζηδάκης που δέχθηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές στη διασταύρωση των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου. Ο βουλευτής υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ έγινε και στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων όπου επενέβη η αστυνομία και προχώρησε σε προσαγωγές.

Κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, αντιεξουσιαστές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε καταστήματα και τράπεζες ενώ ζημιές υπέστησαν και σταθμευμένα Ι.Χ. μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή: news247.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin