Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γιορτινό σεξ με τις ευλογίες των άστρων

 Μάθε πώς θα τον συγκλονίσεις με το απόλυτο γιορτινό σεξ!
Το σεξ των γιορτών οφείλει να είναι κάτι σαν το φαγητό των ημερών: απολαυστικό μέχρι σκασμού! Θέλεις περισσότερο και καλύτερο σεξ αυτές τις ημέρες που σου να πεις νιώθεις πιο κοντά στο έτερον σου ήμισυ; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα καταφέρεις να αναφωνήσεις: "Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος" περιχαρής. Και φυσικά ξέρεις τι λένε για το σεξ αυτών των ημερών: ότι κάπως έτσι θα κυλήσει και ο νέος χρόνος, οπότε καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς κατάλληλα με τη βοήθεια των άστρων βάση του ζωδίου του.
Κριός: το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού έχει ένα και μόνο καημό αυτές τις μέρες( όπως και τις υπόλοιπες του χρόνου): να σε κάνει να αναφωνήσεις «έφτασα»! Η ενέργεια του Κριού είναι απίστευτη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει την ευθύνη για την ευχαρίστηση σου επομένως δεν έχεις παρά να του κάνεις τα χατίρια για αν λιώσεις αφού και εσύ θα φτάσεις σίγουρα στα ουράνια!

Ταύρος: Τώρα είναι η ώρα για να βγάλεις τα μεγάλα μέσα: σοκολάτα, μέλι, κρέμα, φράουλές όλα μαζί ή το καθένα μόνο του τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλοπιάσεις όλες τους τις αισθήσεις. Η λατρεία του Ταύρου για το καλό φαγητό είναι γνωστή και άρα εσύ δεν έχεις παρά να τον ανάψεις χωρίς προηγούμενο ικανοποιώντας όχι μόνο τις σεξουαλικές του ανάγκες αλλά και την όρεξη του. Μην παραξενευτείς αν σε διακηρύξει γυναίκα της ζωής του μετά από αυτό!

Δίδυμοι: μίλησε του βρώμικα! Τώρα και με την εκπνοή του 2010 ξέχασε ενδοιασμούς και αναστολές και απελευθερώσου τουλάχιστον φραστικά και θα τον στείλεις( με την καλή πάντα έννοια). Το ξέρεις καλά ότι αν ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία τον εξιτάρει όσο τίποτα, τώρα να την διανθίσεις και με λίγα πρόστυχα λογάκια θα τον τρελάνεις!

Καρκίνος: τρυφερότητα στο φουλ! Το ζώδιο που έχει τη φήμη του πιο ευαίσθητου από τα 12 του ζωδιακού θέλει λίγα και απλά πράγματα για να εκστασιαστεί. Τρυφερά φιλιά κατά προτίμηση στις ερωτογενείς του ζώνες, ατέρμονες αγκαλιές και γλυκοψιθιρίσμτα στο αυτάκι του και εσύ θα κάνεις το καλύτερο ρεβεγιόν της ζωής σου, αφού δε θα κλείσεις μάτι! Χάιδεψε του απλά το στήθος και το στομαχάκι και θα τον κάνεις δικό σου για πάντα( αρκεί να προχωρήσεις και παρακάτω)!

Λέων: μάθε στριπτίζ και άστο! Κάτι φάσεις σαν και αυτή επιβάλλεται όταν έχεις απέναντι σου έναν Λέων να δείξεις ότι έχεις. Είτε πρόκειται για πλούσιο στήθος ή σμιλεμένο derrière που θα έκανε και τη JLO να λυγίσει, βγάλτα όλα στη φόρα! Eίναι γνωστή η λατρεία του ζωδίου στην επίδειξη και εσύ δεν έχεις να του δείξεις τα προσόντα σου αυτές τις γιορτινές μέρες για να τον ανάψεις χωρίς προηγούμενο. Τώρα ήρθε η ώρα να του δείξεις τις ικανότητες σου στο pole dancing και να τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό.

Παρθένος: κάνε την έρευνα σου σχετικά με το ποιους μυς του πρέπει να αφυπνίσεις αλλά και πώς. Το μασάζ είναι μια καλή λύση για να του χαϊδέψεις τις αισθήσεις αλλά και να του ξυπνήσεις την ενέργεια. Μελέτησε την ανατομία και τη φυσιολογία του σώματος και θα τον ανάψεις όσο δε φαντάζεσαι!

Ζυγός: οι ορέξεις του Ζυγού μπορούν εύκολα να εκτοξευθούν στα ύψη με το πιο σέξι γυναίκειο φετίχ: τα εσώρουχα! Τώρα ήρθε η ώρα να αγοράσεις ένα νέο σετάκι κατά προτίμηση κόκκινου χρώματος για να ανάψουν τα αίματα για τα καλά! Η κομψότητα είναι το φόρτε του Ζυγού αφού θα προσέξει την κάθε λεπτομέρεια του σετ: από την δαντέλα στο πλάι μέχρι το φερμουάρ , ο Ζυγός είναι ο άντρας που θα πιεί νερό στο όνομα Victoria Secret!

Σκορπιός: εξερεύνησε τα ταμπού σου και βγάλτα από τη ζωή σου μια και καλή!Η σεξουαλική ενέργεια του Σκορπιού είναι άγρια και ζωώδης και το kinky sex δεν το γλιτώνεις μέρες που είναι γι ‘αυτό φρόντισε να το απολαύσεις στα τέσσερα!Το τραγούδι "the animal instinct to me" γράφτηκε για το ζώδιο του αγαπημένου σου και τις γιορτές καλείσαι να το απολαύσεις με όλο σου το είναι!

Τοξότης: στο δρόμο, στο σινεμά, στην τουαλέτα του αεροπλάνου τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσεις το πιο ανατρεπτικό σεξ της ζωής σου οπουδήποτε εκτός παό την κρεβατοκάμαρα έτσι για να μπει καλά η νέα χρονιά. Η αδρεναλίνη σου χτυπάει κόκκινο και δε μπορεί παρά να εξιτάρει στο φουλ το σύντροφο σου και...καλή χρονιά!

Αιγόκερως: αν το παιχνίδι είναι αφεντικό και δουλικό, διευθυντής και γραμματέας τότε ο Αιγόκερως έχει τον πιο ηγετικό ρόλο. Η πιο ιδιαίτερη περίοδος του χρόνου σε βρίσκει να προβάρεις το συνολάκι της νοσοκόμας ( και αυτός του γιατρού) , την pencil skirt της γραμματέως και τη λευκή ποδιά της καθαρίστριας και να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ στην κρεβατοκάμαρα ενώ του ανάβεις την πιο φλογερή φωτιά του χρόνου!

Υδροχόος: όπως είθισται κάθε χρόνο τέτοια εποχή , ανταλλάσουμε δωράκια και στα παιδιά χαρίζουμε πάντα παιχνίδια. Έτσι και ο σύντροφος σου που ανήκει στο ζώδιο συγκινείται ιδιαίτερα μετά παιχνίδια από μικρός, με τη μόνη διαφορά ότι το είδος διαφέρει. Τα σεξουαλικά εξαρτήματα-παιχνίδια μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι: μη διστάσεις να του χαρίσεις τις χειροπέδες που πάντα ήθελε για να ζήσεις μεγάλες στιγμές ηδονής!

Ιχθείς: το ζώδιο σου τα λέει όλα! Αυτή την εποχή η σεξουαλικότητα σου έχει ανέβει, η δική του αν ανήκει στο ζώδιο είναι στα χάι της και δε μένει- για να φτάσεις στα ουράνια και εσύ και εκείνος- τα ρίξεις μια ματιά στη μασκότ του ζωδίου σου: τα δύο ψαράκια. Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο και ...καλή χρονιά!

πηγή : womenonly

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin