Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πρωτοχρονιά στον Μύλο Θεσσαλονίκης


Άφθονο γέλιο, μουσική, κίνηση και stand up comedy υπόσχονται στο κοινό Ο Διογένης Δασκάλου και η ορχήστρα Monie & Monie Conniente, στις 30-31 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου, στον Μύλο Θεσσαλονίκης.


Ο Διογένης Δασκάλου και η ορχήστρα Monie & Monie Conniente, θεωρώντας πως η κρίση εκτός από πολλούς τομείς στη ζωή μας, έχει επηρεάσει αρκετά και το χιούμορ, ανεβαίνουν στην σκηνή του Club του Μύλου, την Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου καθώς και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου, προσφέροντας στο κοινό άφθονο γέλιο, μουσική, κίνηση, εικόνα, χορό και stand up comedy. Δεν είναι και λίγα…

«Περνάμε μαζί χαρούμενα… φτωχούγεννα, χρυσή φτωχοχρονιά με 2011 κλωτσιές σε μια φρέσκια παράσταση. «Merry Chrisisimas» λοιπόν, γιατί χρόνια τώρα η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Ελάτε να δείτε, ποιος άρπαξε το μήλο από του γουρουνιού το στόμα. Γιατί μαλώνουμε με τη γαλοπούλα, ποιος θα πρωτοφάει τα κάστανα. Ποιος έκλεψε τα δώρα; Σε ποιόν θα πέσει το φλουρί και σε ποιόν θα πέσει η περαίωση. Γδυμένος ως άδειος Βασίλης απαντάω σε όλα, ενώ μασουλάω το γκι που έκλεψα από τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Εννοείται πως μαζί θα πλάσουμε κουκουραμπιέδες και μελοκακάρονα. Και του θρόνου!» αναφέρει ο κ. Δασκάλου.

Διασκέδαση

Φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια πορείας του Διογένη Δασκάλου και της -όπως αποκαλούνται- μεγαλύτερης μικρής ορχήστρας του πλανήτη, τους Monie & Monie Conniente, που υπόσχονται όλα αυτά τα χρόνια…100% ολόπαχο γέλιο, με εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη παράσταση έχει ως κύριο άξονα τη μουσική διασκέδαση και παράλληλα ένα τρελό stand up χειμαρρώδους γέλιου, μεταμφιέσεων και ποικίλων αυτοσχεδιασμών, που δίνουν στους καλλιτέχνες το έναυσμα για τον σχολιασμό της επικαιρότητας με τον δικό τους γνώριμο, χιουμοριστικό τρόπο. Φυσικά από το «Merry Chrisisimas» δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ιπτάμενα ταρανδάκια και το πολύχρωμο στολισμένο δέντρο.

Πληροφορίες: Διογένης Δασκάλου και Monie & Monie Conniente, 30/12 και 1/1 (21:00), 31/12 (00:30), Club του Μύλου (Ανδρέου Γεωργίου 56, 2310510081), τιμή εισιτηρίου 15€, on line ticket: http://diogenisdaskalou-momoco-chrisisimas.eventbrite.com/, www.conniente.gr

ΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ

Πηγή: clickatlife.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin