Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Στραγγάλισε το παιδί της για να παίζει στο ίντερνετ





«Μάνα» έπνιξε με τα χέρια της τον τρίχρονο γιο της, γιατί το επίμονο κλάμα του, της αποσπούσε την προσοχή από τα παιχνίδια που έπαιζε στο ίντερνετ! 
Το πρωινό του φόνου, η 27χρονη δράστης από τη Νότια Κορέα, έπαιζε επί τέσσερις τουλάχιστον ώρες online παιχνίδια, ενώ καθημερινά υπολογίζεται πως σπαταλούσε δέκα και πλέον ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. 
Η αστυνομία την περιέγραψε ως «ναρκομανή» των παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων, έπαιζε τράπουλα και ένα παιχνίδι για την ανατροφή εικονικών ζώων…


Σύμφωνα με στοιχεία της κυβέρνησης, δύο εκατομμύρια Νοτιοκορεάτες είναι εθισμένοι στο ίντερνετ και τα βιντεοπαιγνίδια, σε πληθυσμό 50 εκατομμυρίων. Τον επόμενο χρόνο προτίθεται μάλιστα να ξεκινήσει μία εκστρατεία κατά του εθισμού, η οποία θα περιλαμβάνει την παροχή λογισμικού που θα επιτρέπει στα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο να περιορίζουν τον χρόνο που περνούν στο Ιντερνετ.


Τον Μάιο 2010, ένας άνδρας είχε καταδικασθεί σε δύο χρόνια φυλάκισης, αφού άφησε μαζί με τη γυναίκα του, να πεθάνει από την πείνα το μωρό τους ηλικίας τριών μηνών, διότι ήταν πολύ απασχολημένοι με την ανατροφή του εικονικού μωρού τους στο ίντερνετ.


Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin