Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 31/12/2010


Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και λίγες τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά, περιμένουμε την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 9 - 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 3 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, και από 9 έως 13 - 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, ενώ στα κεντρικά και νοτιοανατολικά τοπικά ισχυροί με εντάσεις 6 και πρόσκαιρα 7 μπ., με τάσεις εξασθένισης από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις.

Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν μέτριοι από βόρειες διευθύνσεις, εξασθενώντας σταδιακά. 

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: www.meteo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin