Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ο ‘άλλος φόβος’ των αστεροειδώνΟ καθ. Peter Schultz του Brown University, με μια εικόνα προσομοίωσης πρόσκρουσης ενός αστεροειδούς.

Οι αστεροειδείς, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, κρύβουν τα μυστικά τόσο της ζωής όσο και του θανάτου του πλανήτη μας.

Οι σύγχρονοι επιστήμονες οπλισμένοι από μια σειρά ισχυρών τηλεσκοπίων ανακαλύπτουν καθημερινά μέχρι 3.000 αστεροειδείς, που κινούνται στον περίγυρο του ηλιακού συστήματός μας.

Όπως, όμως, διατείνονται ο φόβος για τη Γη δεν βρίσκεται στην ύπαρξη ενός γιγάντιου αστεροειδή που θα χτυπήσει τη Γη, αλλά ο φόβος υπάρχει στους μικρούς αστεροειδείς που κρύβουν μυστικά τα οποία δεν γνωρίζουμε.

Οι ερευνητές αφού εξήγησαν ότι η ώθηση στους αστεροειδείς δίνεται από τα φωτόνια, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι από αυτούς μεταφέρουν μυστηριώδη φορτία πάχνης ή πάγου που καθώς κινούνται μέσα στο ηλιακό σύστημα μας θα μπορούσαν να ‘σπείρουν’ ένα άλλο είδος ζωής στη Γη.

Μια μορφή ζωής που, πιθανόν, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ακόμη, που ενδέχεται να απειλήσει την υπάρχουσα μορφή ζωής, όπως τη γνωρίζουμε.

 
Μια νέα μορφή ζωή που θα πολεμήσει να καταστρέψει την 'παλιά' μορφή της ζωής στον πλανήτη Γη.πηγή : http://echedoros-p.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin