Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Η Google ανοίγει το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης στο Λονδίνο !

 
Από ότι φαίνεται η Google μπαίνει για τα καλά στο λιανικό εμπόριο αφού αποφάσισε να φτιάξει το πρώτο δικό της κατάστημα για τα προϊόντα της... πρόκειται για ένα κατάστημα που βρίσκετε στο Λονδίνο.

Μέσα από το κατάστημα της μπορούν πλέον οι χρήστες να δούνε και να δοκιμάσουμε τα νέα Chromebooks, μέχρι τώρα τα Chromebooks ήταν διαθέσιμα για αγορά μόνο μέσα από online παραγγελία τώρα αυτό αλλάζει με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος της εταιρείας.

Το κατάστημα της Google καταλαμβάνει 285 τετραγωνικά πόδια δηλαδή κάτι παραπάνω από 26 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, το κατάστημα της Google εκτός από τα Chromebooks υπάρχουν και διάφορα αξεσουάρ αλλά και κινητά τηλέφωνα.

Το "Google Store" θα είναι ανοικτό μέχρι τα Χριστούγεννα και αποτελεί μέρος ενός πολυκαταστήματος για Η/Y ενώ τα εγκαίνια του έγιναν τη παρασκευή που μας πέρασε.

Η Google ετοιμάζεται να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα κοντά σε αυτό του Λονδίνου σε λίγες μέρες ενώ η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει και άλλα καταστήματα σε άλλες χώρες τους επόμενους μήνες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin