Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Η «πρεμιέρα» του FIFA 12

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η All Sports Show & Fashion και η EA Hellas παρουσιάζουν στους επισκέπτες του μεγαλύτερου αθλητικού εκθεσιακού event της χώρας το EA Sports FIFA 12, το καλύτερο αθλητικό videogame στο πλανήτη.  FIFA12b Η «πρεμιέρα» του FIFA 12
Τη μεγαλύτερη διαδραστική γιορτή των sports, της υγείας και της ευεξίας επέλεξε η EA Hellas για να συστήσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το δημοφιλές videogame EA Sports FIFA 12, ενισχυμένο με τη νέα μηχανή φυσικής, την επαναστατική Player Impact Engine.

Όλοι όσοι επισκεφτούν την έκθεση All Sports Show & Fashion, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Trade Show) και 23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο) στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι το EA Sports FIFA 12 και μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες του, η οποία είναι εμπνευσμένη από το αληθινό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του FIFA στην EA Canada.

Η νέα πρωτοποριακή μηχανή Player Impact Engine που θα τρέχει το EA Sports FIFA 12 στο PlayStation 3, το PC και το Xbox 360, προσφέρει ρεαλιστική κίνηση σε κάθε αλληλεπίδραση μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες βιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικοί ποδοσφαιριστές παλεύουν μεταξύ τους για να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας.

Η Impact Engine παράγει συνεχώς αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο σε κάθε σημείο επαφής στο σώμα ενός παίκτη ώστε να δημιουργεί μια άπειρη ποικιλία φυσικών και ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε κάθε σύγκρουση. Οι παίκτες αισθάνονται τώρα πιο ανθεκτικοί, απωθούν και σπρώχνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για την κατοχή και επανέρχονται από τα ελαφριά χτυπήματα με μεγαλύτερη ευκολία.

Όλο αυτό το συναρπαστικό gameplay θα απολαύσει το κοινό της All Sports Show & Fashion και στον εμπορικό/ εκθεσιακό χώρο όπου θα λαμβάνει χώρα η παρουσίαση του FIFA 12 αλλά και στο μεγάλο Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο, όπου θα μπορεί να τη δοκιμάσει για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα πρωτοποριακά και πλήρως εξελιγμένα χαρακτηριστικά του.

Η επαναστατική καινοτομία της EA SPORTS, εμπνευσμένη από τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνει το EA Sports FIFA 12 ρεαλιστικότερο και πιο ελκυστικό από ποτέ και ενώνεται με την εξίσου επαναστατική καινοτομία της φετινής All Sports Show & Fashion για να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό την πιο μοναδική interactive videogame εμπειρία της ζωής του.

Τα χαρακτηριστικά του FIFA 12
Το ολοκαίνουργιο Precision Dribbling προσφέρει μεγαλύτερη πιστότητα στο παίξιμο της μπάλας για τους επιθετικούς παίκτες, ενώ το Tactical Defending κάνει την υπεράσπιση της άμυνας ακόμα πιο επιδέξια και ουσιαστική όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Επίσης, οι παίκτες συμπεριφέρονται με βάση το Pro Player Intelligence, το χαρακτηριστικό της νέας γενιάς όσο αφορά την νοημοσύνη και την επίδοση του ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα το νέο Career Mode προσφέρει μια εμπειρία με μεγαλύτερο βάθος και ρεαλισμό στο παιχνίδι.

Το νέο Precision Dribbling δημιουργεί μια μεγαλύτερη πιστότητα του ελέγχου της μπάλας για καλύτερο έλεγχο σε στενούς χώρους, περισσότερο χρόνο για τη λήψη αποφάσεων στην επίθεση, καθώς και περισσότερο έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού. Οι καινοτομίες στην επίθεση εξισορροπούνται με τον εκ νέου σχεδιασμένο μηχανισμό άμυνας.

Η υπεράσπιση της άμυνας είναι τώρα τόσο στρατηγική όσο και η επίθεση με το ολοκαίνουργιο Tactical Defending, η οποία αλλάζει ριζικά την προσέγγιση για την άμυνα, τοποθετώντας την ίδια σημασία για το τις τοποθετήσεις των αμυντικών, τα κλεψίματα και τα τάκλιν.
Οι παίκτες στο γήπεδο δρουν με βάση το Pro Player Intelligence, μια αυτογνωσία και ικανότητα που τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους δεξιότητες, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες των συμπαικτών τους. Οι παίκτες που έχουν εξαιρετική επίγνωση της φάσης (vision), για παράδειγμα, θα δουν τις ευκαιρίες για κοφτές πάσες που άλλοι παίκτες δεν θα μπορούσαν. Ο Κακά της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο πιθανό-και πιο γρήγορος- στο να ξεχωρίσει μια κίνηση στον ανοιχτό χώρο από έναν συμπαίκτη του από πιο μακριά απ’ ότι ένας παίκτης με χαμηλότερη επίγνωση.

Επιπλέον, οι ομάδες θα ποικίλουν στην επίθεσή τους με βάση τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και τις αδυναμίες των αντίπαλων παικτών, δημιουργώντας μια πιο αυθεντική εμπειρία και μεγαλύτερη ποικιλία στους αγώνες.
Το FIFA 12 θα προσφέρει επίσης ένα ολοκαίνουργιο Career Mode, βασισμένο σε ιστορίες από τον πραγματικό κόσμο του αθλήματος. Στοιχεία όπως το ηθικό του παίκτη, εξαρτώμενο από την απόδοση στο γήπεδο και τη θέση της ομάδας στην βαθμολογία του πρωταθλήματος θα επηρεάζουν τα αποτελέσματα στο παιχνίδι. Οι χρήστες θα έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερες αποφάσεις και παράγοντες από ποτέ άλλοτε, με τις συνέπειές τους να εμφανίζονται μέσα στο γήπεδο.

Σχεδιασμένο με φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα, το FIFA 12 προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της αγωνιστικής, ταχύτερη και ευκολότερη πλοήγηση με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μενού, και πάνω από 500 επίσημους αναγνωρισμένους συλλόγους.

Το FIFA 12 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα παγκοσμίως αυτό το φθινόπωρο για το PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP (PlayStation Portable), iPhone, iPad, και iPod touch. Πρόσθετες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά θα αποκαλυφθούν στους μήνες που έρχονται. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη βαθμολογηθεί.


Σχετικά με την All Sports Show & Fashion


Η All Sports Show & Fashion είναι το ετήσιο σημείο συνάντησης όλων εκείνων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα sports και αποτελεί σταθμό για το αθλητικό –και όχι μόνο- γίγνεσθαι της χώρας μας.
Από το 2004 που άνοιξε την αυλαία της για πρώτη φορά, μέσα από συσσωρευμένη εμπειρία και με οδηγό πάντοτε την αγάπη για τον αθλητισμό, κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα παραπάνω με τελικό στόχο να γίνει θεσμός, ο οποίος θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου.
Φέτος, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo, θα ζήσουμε 4 ημέρες αποκλειστικά αφιερωμένες στα sports και στην casual & street μόδα, γεμάτες με αθλητικά brands και fashion icons καθώς και 10 ημέρες μοναδικών interactive δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον τον αθλημάτων!
Ο αθλητισμός γιορτάζει και αυτόν τον Σεπτέμβρη και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του

Πρόγραμμα έκθεσης

23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Trade Show) METROPOLITAN EXPΟ
Επίσημα Εγκαίνια :Παρασκευή 23/09/2011 και ώρα 20.00μμ.
Ωράριο Λειτουργίας
Παρασκευή 23/09/2011: 17.00μμ. – 22.00μμ.
Σαββάτο 24/09/2011 – Κυριακή 25/09/2011: 10.00πμ. – 22.00μμ.
Δευτέρα 26/09/2011: 12.00πμ. – 22.00μμ.
23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο) METROPOLITAN EXPO
Επίσημα Εγκαίνια: Παρασκευή 23/09/2011: 20.00μμ.
Ωράριο Λειτουργίας
Λειτουργία Καθημερινά: 10.00πμ. – 22.00μμ.
Λειτουργία Σαβ/κο: 10.00πμ. – 22.00μμ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin