Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Στις υπηρεσίες των … ερωμένων βουλευτικά αυτοκίνητα

 
 
Πρώην υπάλληλος της ιταλικής βουλής αποκάλυψε μέσω του Facebook τα προνόμια που απολαμβάνουν τόσο οι βουλευτές, όσο και οι … ερωμένες τους.

Ο υπάλληλος -που δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το όνομά του και χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Spider Truman» αναφέρει ότι τα προνόμια αυτά μεταξύ άλλων είναι η χρήση των αστυνομικών συνοδειών, και τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο μεγάλο μέρος των βουλευτών χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς για να συνοδεύουν με αυτοκίνητο τις συζύγους τους στην διάρκεια της ημέρας και τις… ερωμένες τους την νύχτα.

Οι αποκαλύψεις συνδέονται και με μια ειδική ασφάλεια που καλύπτει όλες τις κλοπές στο εσωτερικό του κοινοβουλίου. Ο ιταλός πρώην εποχικός υπάλληλος της βουλής, ο οποίος υποστηρίζει ότι είχε συμβάσεις έργου που διήρκεσαν, συνολικά, 15 χρόνια, γράφει στο Facebook ότι μέσα στο κοινοβούλιο, εξαφανίζονται φουλάρια, γούνες, σημειώνονται συνεχώς «ύποπτες» κλοπές ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.ά.

Οι ιταλοί γερουσιαστές και βουλευτές, μόλις καταγγείλουν το συμβάν, λαμβάνουν αμέσως χρηματική αποζημίωση ίσης αξίας με τα αγαθά που εκλάπησαν. 


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin