Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Χακερ ανήρτησαν αγγελία θανάτου του Μέρντοχ

Επέστρεψε η ομάδα χάκερ LulzSec, εισβάλλοντας σε ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης του ομίλου News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοχ, ανάμεσά τους και η πρώτη σελίδα του βρετανικού ταμπλόιντ Sun, για να αναρτήσουν ψευδή αναγγελία του θανάτου του μεγιστάνα του Τύπου.

Ο μεγιστάνας του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ, βρίσκεται στην δίνη του σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών
Ο μεγιστάνας του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ, βρίσκεται στην δίνη του σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών.
 
Σύμφωνα με τον ιστότοπο TechCrunch, η ομάδα LulzSec εμφάνισε στην πρώτη σελίδα της Sun την ψευδή πληροφορία σύμφωνα με την οποία "ο Ρούπερτ Μέρντοχ, αμφιλεγόμενος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, βρέθηκε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, νεκρός στον κήπο του έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα παλλάδιου, μετάλλου που χρησιμοποιείται στους καταλύτες των βενζινοκινητήρων και στα οδοντιατρικά σφραγίσματα".
Αργά το βράδυ της Δευτέρας οι χρήστες του Ιντερνετ που ήθελαν να επισκεφθούν την πρώτη σελίδα της Sun περνούσαν κατευθείαν στο Twitter της LulzSec για να διαβάσουν το εξής μήνυμα: "έχουμε καταλάβει τη Sun/News of the World... δεν πρόκειται παρά για την φάση νο.1-περιμένετε να δείτε τη Lulz τις επόμενες ημέρες".
Στις 25 Ιουνίου η LulzSec είχε ανακοινώσει το τέλος των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μία εκστρατεία 50 ημερών που έφερε στο φως το πόσο ευάλωτα σε επιθέσεις είναι τα συστήματα πολλών κυβερνητικών και ιδιωτικών οργανισμών, όπως η CIA και η βρετανική αστυνομία.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin