Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 19/07/2011

 
 Πολύ ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια και ενισχυμένους ανέμους στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 36 στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 39 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 33 βαθμούς στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σε περιοχές της νότιας Κρήτης η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου και ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων στα υπόλοιπα πελάγη.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς στο κεντρο, στα δυτικά και στα νότια και στους 34 με 35 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin