Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γυμνή αποκάλυψη σε μαθητές δημοτικού

 
 
Η απόφαση ενός σχολείου να κόψει τα δέντρα του στο προαύλιο, έφερε τους μαθητές του αντιμέτωπους με "αποκαλύψεις". Δείτε πώς αντέδρασαν οι... γυμνοί γείτονες Ένα ζευγάρι περήφανων γυμνιστών προκαλούν πονοκέφαλο στο δημοτικό σχολείο Manly Vale στην Αυστραλία.

 
Αιτία η απόφαση του σχολείου να κόψει δέντρα στο προαύλιο, κάτι που επιτρέπει στα παιδιά να παρακολουθούν τους ιδιοκτήτες να κάνουν μπάνιο γυμνοί!
Η Anya Petrovic προσπαθώντας να τους σταματήσει, μοίρασε από την αυλή της που συνορεύει με το σχολείο φυλλάδια στα παιδιά, που την απεικόνιζαν γυμνή! Όπως ήταν φυσικό δάσκαλοι και γονείς αντέδρασαν με οργή.
Στα φυλλάδια, που η κα Petrovic, άφησε και σε αυτοκίνητα, ήταν καλυμμένο με μαύρο τετράγωνο το κάτω μέρος του σώματός της.
"Είναι γελοίο και εξοργιστικό να δίνει τέτοια φυλλάδια στα παιδιά. Το κάτω μέρος ήταν καλυμμένο, αλλά πάνω ήταν όλα ορατά" δήλωσε μια μητέρα, που παραπονέθηκε ότι το παιδί της άρχισε να της κάνει ερωτήσεις αφού είδε το φυλλάδιο.
Ο σύζυγος της γυμνίστριας Misaj Tomic δήλωσε στη Sunday Telegraph, ότι επρόκειτο για μια πράξη διαμαρτυρίας, καθώς το σχολείο έκοψε δέντρα (και σκοπεύει να κόψει και άλλα) στο προαύλιο, στερώντας από το ζευγάρι την ιδιωτική του ζωή.
Σύμφωνα με τον κ. Tomic, τα φυλλάδια ήταν ένας τρόπος, να ζητήσουν να αντικατασταθούν τα δέντρα που κόπηκαν ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να δουν τους ίδιους και τους φίλους τους να κάνουν μπάνιο γυμνοί στην πισίνα
 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin