Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τον σταμάτησαν για έλεγχο και αυτός πνίγηκε

 
 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, αλλά και πολίτες, με την τροπή που πήρε ένας απλός έλεγχος, μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 24χρονος οδηγός, μόλις είδε το σήμα των Αστυνομικών, εγκατέλειψε το όχημα του, στο ύψος της Alpha Bank στο κέντρο της Αμφιλοχίας και τρέχοντας, έπεσε στη θάλασσα.



Ο άνδρας δεν άκουσε τις εκκλήσεις των αστυνομικών και των πολιτών και συνέχισε να κολυμπά. Αποτέλεσμα να πνιγεί, μέσα στον Αμβρακικό, στο λιμάνι της Αμφιλοχίας. Επιτόπου έσπευσαν και άνδρες του λιμενικού, που δεν κατάφεραν να προλάβουν την τραγική κατάληξη και περισυνέλεξαν τελικά το πτώμα του οδηγού.


Μαρτυρίες πολιτών αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας, από τα Γιάννενα, πάλευε με τα κύματα στον Αμβρακικό χωρίς να σπεύσει σε βοήθειά του ούτε ένα σκάφος από αυτά που ήταν δεμένα στον λιμάνι της Αμφιλοχίας.


Σύμφωνα με το λιμενικό, ιδιωτικό σκάφος με λιμενικό υπάλληλο και αστυνομικό, έφτασε στο σημειο, μέσα σε 10 λεπτά, αλλά ο νεαρός είχε ήδη πνιγεί...


Στο αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί κατι αξιοσημείωτο, γεγονός που προκαλεί προβληματισσμό στις Αρχές, σχετικά με την στάση του νέου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin