Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 24 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Νέα ευρήματα «καίνε» τον Στρος Καν

 

Γενετικό υλικό του Ντομινίκ Στρος-Καν βρέθηκε στα ρούχα της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel που κατηγορεί τον Ντ. Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας απέφυγε να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία και παρέπεμψε στις δικαστικές αρχές οι οποίες επίσης αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Σύμφωνα με το NBC σπέρμα του Στρος-Καν βρέθηκε στο γιακά του πουκαμίσου της καμαριέρας.

Η εκπρόσωπος των δικαστικών αρχών Έριν Ντάγκαν είχε δηλώσει το πρωί της Δευτέρας ότι δεν επρόκειτο να ανακοινωθεί τίποτα σχετικό πριν από τη δίκη και το απόγευμα επανέλαβε ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο.
Μία άλλη ανώνυμη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα New York Times ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης στηρίζει και τις δύο θέσεις για το περιστατικό της 14ης Μαϊου στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, δηλαδή τόσο της κατηγορούσας αρχής που κάνει λόγο για ερωτική επαφή δια της βίας, όσο και της υπεράσπισης που μιλάει για ερωτική επαφή με συναίνεση. Tα αποτελέσματα της εξέτασης DNA είναι τα πρώτα που επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε ερωτική επαφή ανάμεσα στον 62χρονο Στρος-Καν και την 32χρονη καμαριέρα.
Τα αποτελέσματα της εξέτασης από δείγμα που ελήφθη από τη μοκέτα στη σουίτα του Στρος-Καν αναμένονται, σύμφωνα με τους Times. Και οι δύο εφημερίδες έγραψαν ότι ο συνήγορος του Στρος-Καν, Μπέντζαμιν Μπράφμαν, αρνήθηκε να σχολιάσει.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού της καμαριέρας. Βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό σε διαμέρισμα του Μανχάταν και φυλάσσεται από ένοπλο φρουρό μετά την αποφυλάκισή του με εγγύηση την Παρασκευή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin