Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Πα-τέρας βίαζε και ξυλοκοπούσε τον 7χρονο γιό του

Πα-τέρας βίαζε και ξυλοκοπούσε τον 7χρονο γιό του 

Είκοσι τρία χρόνια «έριξε» το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στον 35χρονο Ηρακλειώτη, όπως αναφέρει η Πατρίς, καθώς επί δύο χρόνια βίαζε και ξυλοκοπούσε τον 7χρονο γιό του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2008 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του Ηρακλειώτη ξεκίνησε όταν το αγόρι μεταφέρθηκε με τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Οι γιατροί τότε τον εξέτασαν και υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι ενημέρωσαν τo γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Η μητέρα του παιδιού είχε φύγει από το σπίτι αφήνοντας το αγοράκι στα χέρια του πατέρα αλλά και της ηλικιωμένης γιαγιάς του, η οποία προσπάθησε να καλύψει την κτηνωδία του γιού της όταν ο εγγονός της μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο.

Ο 7χρονος εξιστόρησε όλα όσα πέρασε στα χέρια του πατέρα του, όμως ακόμα και τότε ο 35χρονος έκανε τον ανήξερο.

Στην συνέχεια όμως αναγκάστηκε να ομολογήσει αποδίδοντας την συμπεριφορά του στα άσχημα παιδικά του χρόνια αλλά και στο αλκοόλ.

Αυτό όμως που είναι το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ενώ η γειτονιά γνώριζε για τον εφιάλτη του μικρού παιδιού, κράτησε το στόμα της ερμητικά κλειστό…



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin