Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 27/05/2011


Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα, στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο καθώς και σε ορεινές κυρίως περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 28 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 27 βαθμούς, στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 25 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά του τμήματα όπου η έντασή τους δε θα ξεπερνά τα 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί, εξασθενούντες το απόγευμα.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24-25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin