Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 20 Μαϊου


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου). 
Η θετική όψη του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, µε τη Σελήνη, φορτίζει έντονα συναισθηµατικά τη σηµερινή ηµέρα και σας εφιστά την προσοχή σε υπερβολές που µπορεί να δηµιουργήσουν εντάσεις. Θετικές απαντήσεις που αφορούν δάνεια, νοµικές διαδικασίες και θέµατα υγείας σάς χαροποιούν ιδιαίτερα, αλλά και σας θέτουν προβληµατισµούς σχετικά µε τους στόχους σας.


Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Ανακατατάξεις και αλλαγές στον επαγγελµατικό τοµέα σάς δηµιουργούν αναστάτωση, αλλά στην πορεία θα αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας µε τη βοήθεια της όψης Σελήνης - Αφροδίτης - Αρη, αλλά και του Ερµή, χωρίς αντιπαραθέσεις.

Θετική προβλέπεται και στον συναισθηµατικό τοµέα σήµερα η πορεία των πραγµάτων, αρκεί να παραµερίσετε την τάση σας για κριτική.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Αξιοποιήστε τη θετική διάθεσή σας, τόσο στον επαγγελµατικό τοµέα τόσο και στον συναισθηµατικό και τον οικογενειακό. Συζητήσεις και επαφές σάς βοηθούν να επεκτείνετε τα όριά σας αλλά και να βρείτε πρωτοποριακές λύσεις σε θέµατα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Η ηµέρα ευνοεί τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Οι όψεις της Σελήνης και της Αφροδίτης σάς εφιστούν την προσοχή σε εντάσεις και υπερβολές, τόσο στον οικογενειακό τοµέα όσο και στις σχέσεις µε συνεργάτες σας. Χειριστείτε µε προσοχή εκκρεµότητες του παρελθόντος, αποφεύγοντας λάθος αξιολογήσεις. Αξιοποιήστε την έντονη συναισθηµατική διάθεσή σας και τον ερωτισµό της ηµέρας. Συναντηθείτε µε αγαπηµένα πρόσωπα και διασκεδάστε.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Η εύνοια του Ηλιου και του Αρη, αλλά και η όψη της Αφροδίτης µε τη Σελήνη, σας προτρέπουν σήµερα να κινηθείτε χαλαρά αφιερώνοντας χρόνο σε εγκάρδιες επαγγελµατικές επαφές, στον εαυτό σας και σε αγαπηµένα πρόσωπα. Η ηµέρα ευνοεί τον συναισθηµατικό τοµέα, τόσο για τους δεσµευµένους όσο και για τους αδέσµευτους φίλους του ζωδίου.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Η θετική όψη της Σελήνης µε τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, σας δίνει σήµερα την ώθηση αλλά και τη δηµιουργική διάθεση να ταξινοµήσετε πρακτικές και συναισθηµατικές καταστάσεις. Επαφές και συναντήσεις µε αγαπηµένα πρόσωπα, κυρίως µετά το απόγευµα, σας γεµίζουν µε θετική διάθεση, ενώ η υποστήριξη που δέχεστε σας δηµιουργεί ασφάλεια.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Η Σελήνη σε θετική όψη µε την Αφροδίτη απέναντί σας ευνοεί σήµερα θετικές επαφές στον επαγγελµατικό τοµέα και σας προτρέπει να κινηθείτε µε γνώµονα τη συνεργασία. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηµατικό και τον οικογενειακό τοµέα, όπου θα χρειαστεί να αναθερµάνετε το κλίµα µε τα αγαπηµένα σας πρόσωπα αποφεύγοντας θέµατα που περιέχουν εντάσεις και κριτική.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Χειριστείτε σήµερα προσεκτικά σοβαρά ζητήµατα στον επαγγελµατικό τοµέα και δώστε ευφυείς λύσεις που θα ξεµπλοκάρουν µε τη βοήθεια σηµαντικών προσώπων εκκρεµότητες που σας απασχολούν το τελευταίο διάστηµα. Οι δεσµευµένοι αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης και της Σελήνης στον συναισθηµατικό τοµέα και οι αδέσµευτοι στραφείτε σε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριµίες.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η σηµερινή ηµέρα ευνοεί τον συναισθηµατικό τοµέα και τις εγκάρδιες επαφές. Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σε όψη µε την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιό σας του Ταύρου, φορτίζει θετικά τόσο τον επαγγελµατικό όσο και τον ερωτικό τοµέα. Απολαύστε όµορφες στιγµές µε τον σύντροφό σας. Οι αδέσµευτοι φίλοι του ζωδίου βγείτε, διασκεδάστε και ερωτευτείτε χωρίς αναστολές.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Κρατήστε σήµερα αποστάσεις από θέµατα που περιέχουν ανταγωνισµό αλλά και αρνητική και κακόβουλη συµπεριφορά στον επαγγελµατικό τοµέα. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλάι σας και στηρίζουν εσάς και τις επιλογές σας. Στον συναισθηµατικό τοµέα, η ηµέρα περιέχει έντονη φόρτιση τόσο για τους δεσµευµένους όσο και για τους αδέσµευτους φίλους του ζωδίου.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης, της Αφροδίτης, του Αρη και του Ερµή, ευνοούν την οργάνωση _ και µάλιστα µε εύκολο τρόπο _ επαγγελµατικών, οικονοµικών αλλά και οικογενειακών εκκρεµοτήτων. Φίλοι και κοντινά σας πρόσωπα σας στηρίζουν, δίνοντάς σας εξαιρετικά συµφέρουσες λύσεις ώστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Αποφύγετε συναισθηµατικές παρορµητικές αντιδράσεις στον επαγγελµατικό τοµέα και µην µπλέξετε πρακτικά θέµατα µε ψυχολογικές ερµηνείες. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό τοµέα, όπου θέµατα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό τις σχέσεις µε τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισµούς ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς ανατροπές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin