Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Γερμανία - Το Playboy ...ενσωματώνει μετανάστες

Γερμανία - Το Playboy ...ενσωματώνει μετανάστες 
Τη στιγμή που η Γαλλία απαγορεύει την ισλαμική μαντίλα στους δημόσιους χώρους, η Βρετανία εξετάζει την αυστηροποίηση της αντιμεταναστευτικής της πολιτικής και η Ολλανδία έχει το δικό της ακροδεξιό αστέρι Γκέερτ Βίλντερς, η Γερμανία γιορτάζει τον βαθμό ενσωμάτωσης των μειονοτήτων της με το... Playboy.

Η τουρκικής καταγωγής πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σαπουνόπερα Σίλα Σαχίν φωτογραφήθηκε γυμνή για το ανδρικό περιοδικό και οι Γερμανοί παραληρούν: όχι για τις αψεγάδιαστες καμπύλες της 25χρονης στάρλετ αλλά για την πολυπολιτισμική τους κοινωνία.

Ο συντηρητικός σχολιαστής Ρίχαρντ Έρζινγκερ είπε ότι η προκλητική φωτογράφιση της κυρίας Σαχίν αποδεικνύει ότι οι νέες γυναίκες που ανήκουν σε μειονότητες μπορούν να σπάσουν τα δεσμά της πολιτισμικής τους παράδοσης και να αγκαλιάσουν τον γερμανικό τρόπο ζωής.

«Το δικαίωμα να επιδεικνύεις τον εαυτό σου γυμνό συνιστά ένα στοιχείο αντιπαράθεσης μεταξύ των μουσουλμανικών κοινοτήτων και των ανοιχτών, κοσμικών κοινωνιών» είπε. Η φωτογράφιση της κυρίας Σαχίν, η οποία έχει γεννηθεί στο Βερολίνο από Τούρκους γονείς, της προκάλεσε προβλήματα με την οικογένειά της. Η μητέρα της δεν απαντά στις κλήσεις και ο πατέρας της είναι πολύ δυσαρεστημένος.

«Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο με τους παππούδες, τις θείες και τους θείους μου. Αλλά το έκανα επειδή θέλω επιτέλους να είμαι ελεύθερη... Σου λένε πάντα ότι δεν μπορείς να βγεις, δεν μπορείς να ντύνεσαι όπως θέλεις, δεν μπορείς να έχεις φίλο. Έπρεπε να αγωνιστώ για να μην ζω όπως θέλουν οι άλλοι» δήλωσε η ίδια.



πηγη 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin