Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Έχει να βγει δύο χρόνια από το σπίτι της, αλλά έγινε ποπ σταρ

Μπορεί να έχει αγοραφοβία, αλλά έχει και τον "αέρα" της ποπ σταρ 
Μία 20χρονη Βρετανίδα από το Malvern του Worcestershire κατάφερε να γίνει ποπ σταρ στην Κίνα και στην Ιαπωνία, παρά το γεγονός ότι... έχει να βγει δύο χρόνια από το σπίτι της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η Jemma Pixie Hixon ονειρευόταν από μικρή να γίνει τραγουδίστρια, αλλά οι φιλοδοξίες της κόπηκαν απότομα όταν ανέπτυξε αγοραφοβία.

Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω.

Μαγνητοσκόπησε τον εαυτό της ενώ τραγουδούσε, σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο στο υπνοδωμάτιό της και στη συνέχεια ανέβασε το υλικό στο Ίντερνετ.

Μέσω του YouTube η 20χρονη κοπέλα έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές στην Κίνα και στην Ιαπωνία.

Δείτε τα βίντεο της Jemma ΕΔΩ

Μάλιστα, το περασμένο μήνα, ένα από τα βίντεό της έγινε το βίντεο με τις περισσότερες επισκέψεις στην Κίνα, μέσω του τοπικού YouTube, καθώς το είδαν περισσότεροι από έξι εκατομμύρια άνθρωποι. Η Jemma τραγουδάει τόσο τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, όσο και δικά της.

Η ίδια δηλώνει ότι μάχεται εδώ και δύο χρόνια εναντίον της αγοραφοβίας, αλλά παράλληλα ήθελε να συνεχίσει το τραγούδι. Έτσι αποφάσισε να βάλει τη δουλειά της στο Ίντερνετ για να μπορέσει να τη δει ο κόσμος, παρόλο που εκείνη δεν βγαίνει από το σπίτι.

Πάντως, παρόλο που πάσχει από αγοραφοβία, δεν παθαίνει τρακ πριν βγει στη σκηνή. Μάλιστα, όταν ήταν 13 ετών είχε τραγουδήσει ζωντανά στην τηλεόραση, στο The Saturday Show του BBC1 και μάλιστα είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο, που ήταν να τραγουδήσει με τις Sugababes.

«Δεν με πείραξε να τραγουδήσω ζωντανά στην τηλεόραση, αλλά παθαίνω πανικό κάθε φορά που πρέπει να βγω από το σπίτι», δηλώνει η 20χρονη κοπέλα.

Παράλληλα, θεωρεί περίεργο το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κίνα και στην Ιαπωνία που έχουν τις αφίσες της στο δωμάτιό τους και τα τραγούδια της στο I pod τους, ενώ εκείνη μένει κλεισμένη στην απομόνωση του σπιτιού της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin