Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

 Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Τετάρτη
Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Αντιφατικά κινείται για εσάς η σηµερινή µέρα, προκαλώντας χάος και περιπλέκοντας τις αποφάσεις σας σε θέµατα σχέσεων. Από τη µία ο φόβος σάς λέει να χειριστείτε µε ψυχρή λογική και έντονη αποστασιοποίηση τα γεγονότα και από την άλλη το συναίσθηµά σας, σας ζητά να αφεθείτε και να ξαναπροσπαθήσετε για µια καλύτερη συναισθηµατική πορεία. Κρατήστε τις ισορροπίες.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Με τη δύσκολη όψη της Σελήνης µε τον Ποσειδώνα, αντιπαρατεθείτε στο χάος στο οποίο σας οδηγούν τρίτα πρόσωπα, καταστάσεις αλλά και ο ίδιος σας ο εαυτός. Αξιοποιήστε προς όφελός σας την όψη του Κρόνου µε τον κυβερνήτη σας τον Ερµή, ανακαλώντας το πιο ώριµο και ισορροπηµένο κοµµάτι του εαυτού σας και υπερβείτε πλάνες και αυταπάτες.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Η δύσκολη όψη του ανάδροµου Ερµή µε τον Κρόνο, σας εφιστά σήµερα την προσοχή σε αντιπαραθέσεις που περιέχουν απωθηµένο παιδικό θυµό και εύκολα µπορούν να σας εκθέσουν. Αποφύγετε µε την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα να δράσετε απερίσκεπτα σε σοβαρά θέµατα όπως υπογραφές συµβολαίων, νοµικές διαδικασίες, θέµατα σπουδών αλλά και συναλλαγές που αφορούν το εξωτερικό.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Η θετική όψη της Σελήνης και µιας πλειάδας πλανητών µε το ζώδιό σας, σας δίνουν σήµερα την ικανότητα να οραµατιστείτε τους τρόπους που θα σας οδηγήσουν σε µία καλύτερη για εσάς πραγµατικότητα. ∆ώστε χώρο στα όνειρά σας και στις επιθυµίες σας. Αυτήν την περίοδο, όπως θα κατανοήσετε, τα όνειρα και οι επιθυµίες σας είναι ο µόνος πραγµατικός οδηγός σε αυτήν τη διαδροµή.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Εντονη δράση περιέχει η σηµερινή µέρα για εσάς, κυρίως στον συναισθηµατικό τοµέα. Η επαφή µε τα πραγµατικά σας συναισθήµατα αλλά και τις ανάγκες σας αυτήν την περίοδο σάς κάνει κάπως αρνητικούς ως προς τη διευθέτηση πρακτικών ζητηµάτων. Με την όψη Ερµή - Κρόνου, επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί, αποφεύγοντας διαρροές και εντάσεις.
Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Οι ευµενείς όψεις του Κρόνου και του ανάδροµου Ερµή, σας βοηθούν σήµερα να επαναπροσεγγίσετε πρακτικά ζητήµατα και επαγγελµατικές υποθέσεις. Είναι σηµαντικό να αποφευχθούν εντάσεις και διαπληκτισµοί σε θέµατα σχέσεων. Ευθύνες που σας πιέζουν και σας κουράζουν χρειάζονται αλλαγή θέσης και θεώρησης, ώστε να σας δώσουν αυτοπεποίθηση και δύναµη.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Η θετική όψη της Αφροδίτης και η είσοδος του Ηλιου στο απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου, σας προτρέπουν σήµερα σε χαλάρωση κοντά σε αγαπηµένα πρόσωπα. Από την άλλη, η δύσκολη όψη του Ερµή σε ανάδροµη πορεία µε τον Κρόνο, δηµιουργεί αναβολές και εντάσεις σε θέµατα που αφορούν σπουδές, συµβόλαια, νοµικές διαδικασίες αλλά και θέµατα που αφορούν µετακινήσεις.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε θετική όψη µε µια πλειάδα πλανητών, σας βοηθά να διαχειριστείτε σήµερα επιτυχώς χαοτικές καταστάσεις που επιφέρει ο Ποσειδώνας. Η περίοδος που διανύετε προσπαθεί να σας µάθει πως αν θέλετε να µη χάνετε την επαφή µε την πραγµατικότητα, το κλειδί είναι η διαρκής και σταθερή επαφή µε τα πραγµατικά σας συναισθήµατα, τον σκοπό και την αλήθεια σας.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). ∆ύσκολη η σηµερινή µέρα και αρκετές φορές θα αναρωτηθείτε σε κάθε τοµέα που έχει συµβεί το λάθος. Η όψη της Σελήνης µε τον Ποσειδώνα αλλά και οΕρµής σε ανάδροµη πορεία σε δύσκολη όψη µε τον Κρόνο, σας εφιστούν την προσοχή σε ακραίες κινήσεις και συµπεριφορές αλλά και στην αναγκαιότητα µια καλύτερης οργάνωσης ώστε να ανοίξει ο δρόµος σε θέµατα που έχουν µπλοκάρει.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Χειριστείτε σήµερα µε µεθοδικότητα και προσοχήανταγωνιστικές και υπονοµευτικές συµπεριφορές του περιβάλλοντός σας αλλά και δύσκολες καταστάσεις σε θέµατα σχέσεων και συνεργασιών. Με την όψη Μαύρης Σελήνης - Ουρανού, είναι η κατάλληλη στιγµή να κλείσετε οριστικά καρµικές «µαύρες τρύπες» που συντηρείτε σε κάθε τοµέα και χρωµατίζουν αρνητικά την πραγµατικότητά σας.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20Μαρτίου). Εκκρεµότητες που αφορούν περιπλεγµένες συναισθηµατικές επιλογές φέρνει στο προσκήνιο σήµερα η όψη Σελήνης - Ποσειδώνα και ο ανάδροµος Ερµής. Αποφύγετε παρορµητικές κινήσεις και δώστε χρόνο στον εαυτόσας να µετρήσει τα πράγµατα και να διερευνήσει σε βάθος τις συνθήκες υλοποίησης τους. Οσο και αν οι ευκαιρίες δείχνουν δελεαστικές, εσείς παραµείνετε επιφυλακτικοί.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Εντονη θα είναι η µέρα στον ερωτικό και οικογενειακό τοµέα. Η παρουσία πολλών πλανητών στο ζώδιό σας, σας δίνει σήµερα τις δυνατότητες να ανοίξετε δρόµους στον επαγγελµατικό, κοινωνικό αλλά και προσωπικό τοµέα οι οποίες να προωθούν εσάς και τα οράµατά σας. Στηριχθείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας και διαχωρίστε χωρίς ένταση τη θέση σας από αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin