Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon "Πνεύμα" εμφανίζεται σε αυτοκίνητα που τρέχουν ιλιγγιωδώς!

 
Είναι μάλλον η πιο πρωτότυπη δικαιολογία που μπορεί να δώσει ένας οδηγός ο οποίος  παραβιάζει το όριο ταχύτητας: "Δεν φταίω εγώ κύριε τροχονόμε. Κάνω επίκληση φαντάσματος"!   Αυτό ακριβώς υποστηρίζουν οι οδηγοί που αναπτύσσουν ταχύτητες πάνω από 180 χλμ/ώρα σε ένα δρόμο βόρεια του Νιούκαστλ της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία! Όπως αναφέρει η αστυνομία εκατοντάδες νέοι -κυρίως- οδηγοί τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες  σε ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου γιατί με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι θα εμφανιστεί το πνεύμα ενός 20χρονου μοτοσυκλετιστή που σκοτώθηκε εκεί πριν από τρία χρόνια.

  Πολλά βίντεο που σχετίζονται με το παραπάνω γεγονός υπάρχουν στο Youtube, τα οποία υποτίθεται ότι παρουσιάζουν ένα φωτεινό πνεύμα να εμφανίζεται ξαφνικά πάνω στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων όταν αυτά αναπτύσσουν ταχύτητες πάνω από 180 χλμ/ώρα.

  Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν με βεβαιότητα ότι το "περίεργο" φως, είναι το πνεύμα του νεκρού νεαρού που για άγνωστο λόγο επιλέγει να εμφανιστεί μόνο σε όσους τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες! 

  Η αστυνομία αναγκάστηκε να βγάλει αυστηρή ανακοίνωση και να προειδοποιήσει για επιβολή μεγάλων προστίμων αφού το φαινόμενο τείνει να γίνει ανεξέλεγκτο.

  "Οι οδηγοί που τρέχουν υπερβολικά και οδηγούν επικίνδυνα, θα δουν σίγουρα ένα φως  πίσω από το τζάμι των αυτοκινήτων τους. Μόνο που αυτό θα έχει χρώμα κόκκινο και μπλε αφού θα είναι τα φώτα από το περιπολικό", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin