Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Μεσολόγγι: Αστυνομικός κρεμόταν σε γκρεμό 30 μέτρων

 

Το περιπολικό στάθηκε σε βράχο και ο αστυνομικός σώθηκε - Διαβάστε πως κατάφερε να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του και τη δραματική επιχείρηση διάσωσης...

Το ατύχημα έγινε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, στο ύψος της Άνω Βασιλικής. Γύρω στις 06.00 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο αστυνομικός της Τροχαίας Μεσολογγίου κινούνταν στο σημείο εκείνο, όταν το αυτοκίνητο λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και λόγω παλαιότητος στα λάστιχα του περιπολικού, βγήκε από τον δρόμο και βρέθηκε στον γκρεμό.

Το αυτοκίνητο στάθηκε σε βράχο και ο αστυνομικός κατάφερε να ειδοποιήσει για βοήθεια τους συναδέλφους του από το κινητό του τηλέφωνο. Κανείς από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδαν πως ο συνάδελφός τους δεν είχε πάθει το παραμικρό ενώ το αυτοκίνητο είχε πάθει πολύ μεγάλες ζημιές.
Σύμφωνα με το dete.gr, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου έμεινε όλη την ημέρα για προληπτικούς λόγους, ενώ το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο.
Μετά από αυτό το συμβάν μπαίνει για μία ακόμη φορά ζήτημα για το πόσο ασφαλή είναι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες που οδηγούν οι αστυνομικοί και κάθε πότε γίνεται συντήρηση...



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin