Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 12/12/2010Βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγα φαινόμενα τις πρωϊνές ώρες στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, χαμηλές θερμοκρασίες και σταδιακή εξασθένιση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 ως 8 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, -4 ως 9 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 ως 10 στη Δυτική Ελλάδα, 5 ως 10 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, αλλά στα νοτιοανατολικά πελάγη οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στα 8 μποφόρ. Μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό με χαμηλές θερμοκρασίες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις με χαμηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6-7 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: www.meteo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin