Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 
 
Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Ζητήματα σχέσεων που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στην επιφάνεια αλλά δεν έχουν αντιμετωπιστεί και αξιολογηθεί επαρκώς ζητούν από σας διευθέτηση και ουσιαστική ανάληψη ευθυνών, κυρίως συναισθηματικών. Κινηθείτε συνενωτικά και προς συνεργασίες που χρειάζονται επαναδιαπραγμάτευση. Ξεπεράστε διαθέσεις αντιπαλότητας και αντιμετωπίστε με οργάνωση και απόλυτη ειλικρίνεια επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις.
Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Υποθέσεις στον επαγγελματικό τομέα που εμπλέκονται με οικονομικά ζητήματα και θέματα δύναμης τώρα μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους, αρκεί να τις χειριστείτε μεθοδικά. Το ίδιο ισχύει για προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις που περιέχουν ένταση και άλυτα ζητήματα εδώ και καιρό. Το μυστικό είναι η δράση σας να επιφέρει την ισορροπία και όχι την αντιπαλότητα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα διευθετώντας άμεσα και χωρίς αναβολές υποθέσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα που θα σας αποφορτίσουν. Αξιοποιήστε την εύνοια του Αρη και μιας πλειάδας πλανητών από τον Ζυγό και οργανώστε συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι δοκιμάστε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Αλλαγές σε κάθε τομέα και νέοι επαγγελματικοί στόχοι τίθενται σήμερα υπό συζήτηση. Με μια πλειάδα πλανητών στον Ζυγό να προωθεί για εσάς τις διαδικασίες και όχι τις οριστικές αποφάσεις, μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε τίποτα οριστικό. Η Σελήνη σε όψη με τον Δία στον φιλικό σας Ταύρο πριμοδοτεί τον οικονομικό σας τομέα ενώ συζητήσεις με τον σύντροφό σας και αγαπημένα πρόσωπα βγάζουν στην επιφάνεια θετικά συναισθήματα.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα που είχαν τελματώσει το τελευταίο διάστημα και θετικές ανατροπές περιέχει η ημέρα. Χειριστείτε με ευφυΐα και διορατικότητα όσα προκύπτουν, αποφεύγοντας πλάνες και αποδιοργάνωση, χωρίς να αφήνετε τίποτα στην «τύχη» του. Ζητήματα που αφορούν μία φιλική ή συναισθηματική σας σχέση θα τεθούν με θετικό τρόπο και η ανάληψη ευθυνών και από τις δύο πλευρές θα δώσει τη λύση.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Αποφύγετε να φορτίσετε με υπερβολικό συναίσθημα και ασάφειες τις συζητήσεις που προκύπτουν και κινηθείτε με καθαρό μυαλό, βρίσκοντας διεξόδους ώστε να ισορροπήσετε έντονες καταστάσεις δίχως σημαντικό κόστος. Επαφές και συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα και άτομα που εκτιμάτε ιδιαίτερα φωτίζουν θολά σημεία που σας μπέρδευαν το τελευταίο διάστημα.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Με την όψη Ερμή - Κρόνου, σταθείτε με καθαρότητα, ειλικρίνεια και διάθεση για την οριστική επίλυση αρνητικών καταστάσεων απέναντι σε πρόσωπα και γεγονότα, παραμένοντας σταθερά στο μέτρο. Κινηθείτε με ιδιαίτερη ψυχραιμία και οδηγήστε τα πράγματα εκεί που έχετε σχεδιάσει, χωρίς οικονομικές διαρροές και συναισθηματικές εντάσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στον τομέα των μετακινήσεων.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η ημέρα ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων που λειτουργούν χαοτικά και σας αποδιοργανώνουν. Η ήρεμη αλλά δυναμική κοινοποίηση των ορίων και των θέλω σας μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά υπέρ σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και κινηθείτε με γνώμονα τη δεύτερη σκέψη σε κάθε σας συναλλαγή, για να μην επιβαρυνθείτε από την ένταση των γύρω σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Σημαντικά θετικές όψεις σάς βοηθούν σήμερα να αφήσετε πίσω σας πεποιθήσεις και παλιά σενάρια και να ανοιχτείτε σε τρόπους που προάγουν την ένωση και τη συνεργασία στον οικογενειακό και τον συναισθηματικό τομέα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σημαντικές ισορροπίες θα χρειαστεί να κρατηθούν σε θέματα που περιέχουν αντιπαραθέσεις και παρασκήνιο. Ανατρέψτε υπέρ σας καταστάσεις έντασης με λογική και ψυχραιμία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Ισχυρές αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα αλλά και καταστάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο σάς ωθούν να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις. Επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις που στηρίζονται σε αλλαγές και δρομολογούνται αυτήν την περίοδο, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με επιφύλαξη. Η νέα τάξη πραγμάτων που επιθυμείτε θα έρθει μόνο έπειτα από την αναμέτρησή σας με το παλιό και το φθαρμένο.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Την ανάγκη για έντονες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα της ζωής σας θέτει ως αναγκαιότητα η σημερινή μέρα. Η ανάπτυξή σας θα περάσει μέσα από συγκρουσιακές διαδικασίες ενώ η επιτυχία θα κριθεί από την ικανότητά σας να ανοιχτείτε σε ανθρώπους και συνεργασίες. Αποφύγετε ανταγωνισμούς διότι το στρες, οι συγκρούσεις και η απόγνωση θα σας αποδιοργανώσουν.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Οργανωθείτε καλύτερα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Καινούργια πλάνα για σχέσεις και στόχους είναι σημαντικό να μη στηριχθούν πάνω σε χαώδεις καταστάσεις. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία δείχνει ότι η ημέρα προσφέρεται για να ομαλοποιήσετε προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά και να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιου
 
 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin