Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου 
Κριός Η ισορροπία ανάμεσα σε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις οργής μέσα σας και στην αναγκαιότητα να φανείτε «μετρημένοι» και χαλαροί στο εξωτερικό περιβάλλον, σας διχάζει. Λειτουργήστε με τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας έτσι λάθος κινήσεις και συμπεριφορές που θα σας εκθέσουν και θα σας γεμίσουν ενοχές. Η τήρηση του μέτρου με την όψη Άρη - Κρόνου είναι για εσάς αυτή την περίοδο το κλειδί.



Ταύρος Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, θα είναι γεμάτη κοινωνικότητα και συζητήσεις. Η επαφή σας με αγαπημένα πρόσωπα, σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Αποφύγετε επίπονες συζητήσεις και χαωσεις, με την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα και χειριστείτε προσεκτικά τις συναισθηματικές σας σχέσεις.


Δίδυμοι Η έντονη όψη Χείρωνα – Αφροδίτης - Σελήνης σας ζητά να σταματήστε να κρύβεστε πίσω από χαοτικά σενάρια και καταστάσεις, και να εξυγιάνετε με ευθύνη και ωριμότητα τα βάρη των λαθών σας που εκκρεμούν από το παρελθόν. Στρεβλωμένες αντιλήψεις και πεποιθήσεις που αρνείστε να εξυγιάνετε σε κάθε τομέα, θα είναι σήμερα η αιχμή του δόρατος ανάμεσα σε εσάς και την πραγματικότητα, χάνοντας χρόνο και ευκαιρίες.

Καρκίνος Η σημερινή μέρα, με τον Άρη στο ζώδιο σας σε όψη με τον Κρόνο, θα είναι φορτισμένη με έντονα συναισθήματα που συγκρούονται, αλλά και με ανατρεπτικά γεγονότα, που τονίζουν την αναγκαιότητα ξεκάθαρων ρεαλιστικών κινήσεων. Μετρήστε προσεκτικά το φέρσιμό σας σε κάθε τομέα και αναλογιστείτε αν αξίζει να «πολεμάτε» για κάτι που δεν εξελίσσεται. Απαλλάξτε τον εαυτό σας από τα περιττά βάρη.

Λέων Κρατήστε αποστάσεις από εντάσεις που λειτουργούν μόνο εκτονωτικά και λογομαχίες που επαναλαμβάνονται συχνά χωρίς τελικά να αποδίδουν και που σήμερα θα έχουν την τιμητική τους. Δείξτε με τον τρόπο και την συμπεριφορά σας αυτό που θέλετε να πείτε, και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να διασκεδάσει με τον Ήλιο σε όψη με την Αφροδίτη να ευνοεί χαρούμενα «παιχνίδια».

Παρθένος

22/8/2011:Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας προωθεί εποικοδομητικά συζητήσεις που σας βοηθούν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας αλλά και τα συναισθήματα σας σε κάθε τομέα. Το υπόλοιπο της ημέρας, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, απασχολούμενοι με δημιουργικές δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, ανατροφοδοτώντας έτσι τον ψυχισμό σας.
Ζυγός

22/8/2011:Συζητήσεις με την όψη Άρη - Κρόνου στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα, χρειάζονται ακρίβεια και μέτρο ώστε να αποφευχθούν παρερμηνεύσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν. Αν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι, κοντινό ή μακρινό, οργανώστε το καλά σε όλους τους τομείς, διότι καραδοκούν εμπόδια, ανατροπές και ταλαιπωρίες. Το ίδιο ισχύει και σε θέματα σχέσεων σε κάθε τομέα.
Σκορπιός

22/8/2011:Η παρουσία της Σελήνης απέναντι στο ζώδιο σας, ευνοεί συζητήσεις, επαφές αλλά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα με στενά σας πρόσωπα. Με τον Άρη σε όψη με τον Κρόνο, συνειδητοποιήστε επιτελούς πως υπάρχουν και πράγματα που δεν αλλάζουν όσο και αν εσείς προσπαθείτε για αυτό και το επιθυμείτε διακαώς. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα απλά ως έχει.
Τοξότης

22/8/2011:Αποφύγετε να αφήσετε την τακτοποίηση υποχρεώσεων για την τελευταία στιγμή, τόσο στον οικονομικό και επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, γιατί η ένταση και η αποδιοργάνωση που θα δημιουργήσουν, θα σας κοστίσει ιδιαίτερα. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, χειριστείτε με προσοχή συζητήσεις γύρω από δύσκολα θέματα, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις.
Αιγόκερος


22/8/2011:Η παρουσία του Άρη απέναντι σας σε όψη με τον Κρόνο, σας εφιστούν σήμερα την προσοχή σε ανατροπές τόσο στον οικογενειακό όσο και στο συναισθηματικό τομέα, θέτοντας σας το ερώτημα αν αξίζει να καταναλώνεστε για κάτι που δεν αλλάζει. Αποφύγετε να περάσετε σε ρήξεις και αντιπαραθέσεις. Αντιθέτως, με την εύνοια του Δία, της Αφροδίτης και της Σελήνης, παραιτηθείτε της προσπάθειας και στραφείτε σε νέες επιλογές.

Υδροχόος

22/8/2011:Με την δυσμενή όψη του Έρμη. θέματα που αφορούν μετακινήσεις αλλά και πρακτικά ζητήματα σε κάθε τομέα, ενδέχεται να σας αποσυντονίσουν και να σας αγχώσουν. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα, καθώς η Σελήνη σε όψη με τον Ποσειδώνα ευνοεί χαωσεις και μπερδέματα κυρίως στο ξεκίνημα της ημέρας. Η είσοδος της Σελήνης στου φιλικούς Διδύμους από το μεσημέρι και έπειτα όμως, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Ιχθύες

22/8/2011:Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι σας σε όψη με το Χείρωνα, φέρνει στο προσκήνιο το αίτημα της εξυγίανσης σε θέματα σχέσεων και επαγγελματικών ζητημάτων που προϋπήρχαν, χωρίς να έχουν λυθεί. Το κλίμα μπορεί να κινηθεί θετικά και σε θέματα που εκκρεμούν καιρό στον συναισθηματικό τομέα, αρκεί να αντιμετωπίσετε με καθαρότητα και αλήθεια τον εαυτό σας και τα γεγονότα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin