Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 02/08/2011

 
Διατήρηση του άστατου καιρού με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στη Χαλκιδική και μετά το μεσημέρι στα ορεινά κυρίως τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τρίτη 2 Αυγούστου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα βόρεια ισχυροί.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στους 31 βαθμούς στα βόρεια και στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων τις πρωινές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin