Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Νεκρός ο δημοσιογράφος που είχε καταγγείλει τη News of the World

Ένας από αυτούς που κατήγγειλαν το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στον όμιλο Μέρντοχ, ο πρώην δημοσιογράφος της εφημερίδας News of the World, Σον Χορ, βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του, αλλά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες του θανάτου του δεν παρουσιάζουν κάτι το ύποπτο.

Ο κ.Χορ είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις που έδωσε πέρυσι στην εφημερίδα New York Times και το BBC, ότι ο πρώην αρχισυντάκτης της ταμπλόιντ, Αντι Κούλσον,ο οποίος αργότερα έγινε διευθυντής επικοινωνιών του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, γνώριζε την πρακτική των τηλεφωνικών υποκλοπών από την εφημερίδα του.

Η αστυνομία του Χερτφορσάιρ αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι ο Σον Χορ βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας (18/7) στο σπίτι του στο Γουότφορντ στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου.

"Ο θάνατός του θεωρείται αυτή τη στιγμή χωρίς εξήγηση, αλλά δεν φαίνεται ύποπτος. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο Σον Χορ υπέφερε επί μακρόν από αλκοολισμό και τοξικομανία.

Ο Χορ υποστήριξε ότι ο Αντι Κούλσον γνώριζε ότι οι δημοσιογράφοι της News of the World υπέκλεπταν ιδιωτικές επικοινωνίες.

Η καταγγελία του μεταβιβάστηκε στην Scotland Yard που όμως δήλωσε από την πλευρά της ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε προσκομίσει αποδείξεις των κατηγοριών του.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin