Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Κλείνει η εφημερίδα News of the World

 
 
«Η εφημερίδα News of the World θα εκδώσει το τελευταίο της φύλλο την Κυριακή», δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, ο γιος του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ, Τζέημς.

Νωρίτερα, η ένωση των Βρετανών βετεράνων 'Βρετανική Βασιλική Λεγεώνα' RBL) διέκοψε τις σχέσεις της με την ταμπλόιντ εφημερίδα που βρίσκεται στο κέντρο ενός σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών.

Εκπρόσωπος των βετεράνων εξέφρασε «αποστροφή» για τις κατηγορίες ότι ερευνητές της News of the World παρακολουθούσαν τα μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα προσώπων που έχασαν αγαπημένους τους στις συγκρούσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Οι κατηγορίες αυτές δημοσιεύονται από την εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ». Η News of the World, μια κυριακάτικη ταμπλόιντ που ανήκει στον Αυστραλό μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, υποστήριξε σθεναρά τη βρετανική εμπλοκή στις συγκρούσεις.

Η RBL, η οποία προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε τραυματίες στρατιώτες και φροντίζει συγγενείς στρατιωτών που έπεσαν στο καθήκον, είναι μεταξύ των οργανώσεων που δημοσιεύουν τακτικά διαφημίσεις στη News of the World.

Η οργάνωση ανακοίνωσε πως διέκοψε όλες τις σχέσεις με την εφημερίδα όσο εκκρεμούν οι κατηγορίες. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin