Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Κάνουν σεμινάρια μέσα σε φέρετρα για να μην... αυτοκτονούν

 

Είναι μια από τις χώρες με τις περισσότερες αυτοκτονίες στον κόσμο. Κάποιοι όμως βρήκαν μια λύση για να αποτρέψουν τον κόσμο να αυτοκτονεί.
Μιλάμε για την Νότια Κορέα. Μια χώρα με αρκετές αυτοκτονίες σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά. Όμως μια κλινική ψυχολόγος βρήκε τρόπο να μειώσει αυτές τις αυτοκτονίες και παράλληλα να κάνει τους ανθρώπους να δουν διαφορετικά τον θάνατο και με καλύτερο μάτι την ζωή.
 
Κάνει σεμινάρια για τον θάνατο μέσα σε...φέρετρα. Καλά ακούσατε. Τους βάζει μέσα σε φέρετρο για μερικά λεπτά. "Έτσι θα μπορέσουν να δουν την σκοτεινή πλευρά της ζωής και θα καταλάβουν τι σημασία έχει κάποιος να είναι ζωντανός. Έρχονται επίσης αντιμέτωποι με τους φόβους που μπορεί να έχουν και να τους ξεπεράσουν", λέει η Κανγκ Κουνγκ Χα υπεύθυνη για τα σεμινάρια αυτά.
"'Όταν ήρθα στα σεμινάρια φοβόμουν πολύ. Φοβόμουν τον θάνατο αλλά πολλές φορές και διάφορες καταστάσεις στην δουλειά μου. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα", λέει μια 30χρονη εργαζόμενοι σε πολυεθνική εταιρεία.
Πάντως τα σεμινάρια έχουν αρκετή ζήτηση και ήδη η κ. Κουνγκ Χα έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλες χώρες. Λέτε να την δούμε και στην Ελλάδα;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin