Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Πριόνισε τα αυτιά του γαϊδάρου του!


Πρωταγωνιστής ενός απίστευτου περιστατικού έγινε ένας 44χρονος αγρότης από την Σκόπελο, που έκανε επίδειξη… απανθρωπιάς βασανίζοντας με ανήκουστο τρόπο ένα ανυπεράσπιστο γαϊδουράκι! Με σκληρότητα που ούτε σε ταινίας τρόμου δεν βλέπουμε, έκοψε με… πριόνι (!) τα αυτιά του άτυχου ζώου και μάλιστα μπροστά στα μάτια συγχωριανών του!


Μόλις συνήλθαν από το σοκ που υπέστησαν οι αυτόπτες μάρτυρες του αρρωστημένου ακρωτηριασμού, ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Σκοπέλου οι οποίοι συνέλαβαν το 44χρονο ανθρωπόμορφο τέρας και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του. Στον άτυχο γαϊδαράκο πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ένας κτηνίατρος που κάλεσαν οι περίοικοι και μεταφέρθηκε με πρωτοβουλία των αστυνομικών στο δήμο Σκοπέλου, ο οποίος ανέλαβε την φροντίδα του.

*** Στη Ρόδο, οι ασυνείδητοι φονιάδες αθώων ζώων ξαναχτύπησαν ρίχνοντας δηλητηριασμένη τροφή στα πιατάκια που είχαν τοποθετήσει φιλόζωοι στην περιοχή της πρώην χωματερής για να ταΐζουν τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά της περιοχής. Δύο σκυλιά, μια γάτα και ένα… κοράκι που πήγαν πεινασμένα να φάνε, βρέθηκαν νεκρά ακριβώς δίπλα, έχοντας ξεψυχήσει μέσα σε φρικτούς πόνους! Το σώμα της γάτας μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί το είδος του δηλητηρίου και να γίνουν προσπάθειες να εντοπιστεί ο αδίστακτος δολοφόνος που το αγόρασε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin