Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Εν μέσω καταδίωξης και πυρών βρέθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης

Μάρτυρας καταδίωξης τριών άγνωστων, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην Αταλάντη, έγινε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Εν μέσω καταδίωξης και πυρών βρέθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης
Μάρτυρας καταδίωξης τριών άγνωστων, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην Αταλάντη, έγινε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, καταδιωκόμενοι πέρασαν από την Πλατεία της Τραγάνας, στην οποία έτυχε να βρίσκεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με τη συνοδεία του και άρχισαν να πυροβολούν με όπλο τύπου καλάσνικοφ.
Οι ληστές, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο BMW χρώματος ασημί, πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών. Την ώρα εκείνη ο Γ. Καρατζαφέρης βρισκόταν σε καφενείο, το οποίο είναι σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την πλατεία που έπεσαν οι πυροβολισμοί. Η αναστάτωση ήταν μεγάλη.
Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης, ανέφερε ότι "πέσανε αμέσως κάτω όλοι για να αποφύγουν τα πυρά" και ότι "η αστυνομία κάνει λόγο για περίπου 100 κάλυκες".
Οι ληστές πέτυχαν να διαφύγουν στο ύψος του 84ου χλμ. της Εθνικής οδού Λαμίας - Αθήνας. Σε χωματόδρομο, σε μικρή απόσταση από τα φυτώρια "Μάμος" εγκατέλειψαν έναν σάκο με ένα από τα καλάσνικοφ που είχαν χρησιμοποιήσει στη ληστεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Από τη ληστεία στη Eurobank άρπαξαν 8.100 ευρώ, ένα χρηματοκιβώτιο που ήταν άδειο και 40 ευρώ από έναν πελάτη. "Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ασφάλειάς μου, τα οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων, με ετοιμότητα που δεν μπορούσα να πιστέψω, έβγαλαν το όπλο τους.
Ομως, επειδή βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή, τους είπα να τους αφήσουν να φύγουν. Ασφαλώς και δεν πυροβόλησαν. Απλά, προς την πλευρά μας προτάθηκαν τα καλάσνικοφ", δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης και συνέχισε: "Πιστεύω ότι επρόκειτο για αντιπερισπασμό, ίσως τυφλό. Ισως είδαν κάποιο πρόσωπο και θεώρησαν ευκαιρία να σταματήσουν εδώ σε εμάς. Δεν ξέρω πώς λειτούργησαν. Σιγά σιγά θα πρέπει να συνηθίσουμε τη ζωή που επιλέξαμε να έχουμε".
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είχε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την γνωστοποίηση του επεισοδίου στην Τραγάνα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin