Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Κατάληψη στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ

 
Περίπου πενήντα άνθρωποι κατέλαβαν το πρωί τερματικό σταθμό της εταιρίας Lufthansa στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισιού, όταν δεν τους επετράπη να επιβιβαστούν σε αεροσκάφος επειδή τα ονόματά τους βρίσκονται στην ισραηλινή
λίστα των «ανεπιθύμητων προσώπων».


«Το Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ βρίσκεται υπό ισραηλινή κατοχή» φώναζαν οι 50 άνθρωποι που κατέλαβαν τον τερματικό σταθμό επειδή δεν τους άφησαν να ταξιδέψουν για Ισραήλ, καθώς βρίσκονται στη λίστα των ανεπιθύμητων προσώπων.

«Είμαστε φιλειρηνικοί άνθρωποι που δεν έχουν καμιά πρόθεση να προκαλέσουν αναταραχή στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ» δήλωσε η Ολίβια Ζεμόρ, συντονίστρια της κίνησης BienvenuePalestine στη Γαλλία.

Οι συγκεκριμένοι επιβάτες έχουν τελικό προορισμό τη Βηθλεέμ.

Χθες το Ισραήλ έστειλε στις αεροπορικές εταιρίες στη Γαλλία μια λίστα με ανεπιθύμητα πρόσωπα, ανακοίνωσε πηγή προσκείμενη στις αεροπορικές υπηρεσίες.

Σε εννιά άτομα δεν επετράπη να επιβιβαστούν σε πτήση της ουγγρικής Malev γιατί τα ονόματά τους περιλαμβάνονταν στην συγκεκριμένη λίστα.

«Στη λίστα περιλαμβάνονται 347 ονόματα» διευκρίνισε η Ολίβια Ζεμόρ.

Το Ισραήλ βρίσκεται σε επιφυλακή εξαιτίας της άφιξης φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών στο διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Σήμερα, εξάλλου, το πρωί απαγορεύτηκε η είσοδος στο Ισραήλ σε δύο Αμερικανούς που σκόπευαν να συμμετάσχουν στις φιλοπαλαιστιακές διαδηλώσεις στη Λωρίδα της Γάζας.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin