Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Θριαμβευτική επανεμφάνιση Τσάβες στο Καράκας

Θριαμβευτική επανεμφάνιση Τσάβες στο Καράκας 
 Την πρώτη ομιλία του ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του απηύθυνε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είχε μεταβεί στην Κούβα στις 8 Ιουνίου προκειμένου να χειρουργηθεί για την αφαίρεση καρκινικού όγκου από την περιοχή της λεκάνης.



Επέστρεψε στη χώρα του τη Δευτέρα και λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του προεδρικού μεγάρου.


«
Η επιστροφή ξεκίνησε» διαμήνυσε στους χιλιάδες συγκεντρωμένους, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους. «Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε ασθένεια» τους είπε, έχοντας στο πλευρό του τις δύο κόρες του.

Μιλώντας επί μισή ώρα, όπως μεταδίδει το BBC, ο Τσάβες ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορεί να παραστεί στις εκδηλώσεις, την Τρίτη, για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της χώρας από τους Ισπανούς και ότι θα παρακολουθήσει την παρέλαση από την κατοικία του.


«
Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε τις δυσκολίες αυτής της μάχης. Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι η παρουσία μου εδώ σημαίνει ότι κερδίσαμε τη μάχη» συνέχισε, εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του ότι θα νικήσει τον καρκίνο. «Θα ζήσουμε και θα κερδίσουμε» επισήμανε.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είπε ακόμα ότι θα συνεχίσει να ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα θεραπείας και ζήτησε από το πλήθος να τον υποστηρίξει «
ως την τελική νίκη» κατά της ασθένειας.
πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin