Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Παπουτσής: "Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου

Παπουτσής: "Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου" 
 
Επίθεση σε όσους  τον απειλούν  μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.  «Δεν δέχτηκα ποτέ και δεν εντυπωσιάστηκα ποτέ ούτε από την ιδεολογική ούτε από την πολιτική τρομοκρατία κανενός.

Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός ότι  κ. Παπουτσής ανέφερε ότι «κάποιοι επιδίδονται ακόμη και σε επιθέσεις κατά του σπιτιού του και της οικογενειακής του  εστίας…

«Για όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς  τους προειδοποιώ : μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Ότι ισχύει για μένα ισχύει και για κάθε συνάδερφο μου, που δέχτηκαν επιθέσεις βίας επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στα πλαίσια της εντολής του ελληνικού λαού».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ακόμα ότι είναι ενάντια στη βία ή από όπου και αν προέρχεται και ότι  η βία γεννά βία. «Εκείνοι που θεωρούν ότι υπάρχει προοδευτική βία τους λέω ότι απλά ενισχύουν τη βία των κατασταλτικών μηχανισμών».

Διερωτήθηκε ακόμη εάν έχουν σκεφτεί τι θα γίνει «αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο προς το πρόσωπό μας».

Όσον αφορά την καταδίκη των «ακραίων ενεργειών» ο κ. Παπουτσής ρώτησε: «Έχει καταδικάσει κανείς τον Κολάτο,  ο οποίος αποτελεί προέκταση της Πλατείας Συντάγματος; Τα πολιτικά κόμματα που στηρίζουν  την Πλατεία Συντάγματος εγκρίνουν επιθέσεις εναντίον πολιτικών που κάνει ο Κολάτος και στο σπίτι μου…  και το να λέει πόσο ανίκανος είμαι και πόσο φασίστας.Υπάρχει πολιτικός χώρος που να τα καταδικάζει αυτά;».

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πάντως η κ. Αμανατίδου ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες Παπουτσή:  «Εμείς κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση και όχι οτιδήποτε άλλο υπονοεί »
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin