Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon «Πράσινο φως» για τα τετράποδα

 
Ελεύθερα μπορούν να φιλοξενούνται στις πολυκατοικίες τα ζώα συντροφιάς, ακόμη και αν αυτό απαγορεύεται από τον κανονισμό.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, στις πολυκατοικίες επιτρέπεται η διατήρηση έως δύο ζώων συντροφιάς σε κάθε διαμέρισμα, ακόμα και στην περίπτωση που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα με τον ιδιοκτήτη τους ή τον κάτοχό τους.


Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι η μόνιμη παραμονή των ζώων στις βεράντες του διαμερίσματος, καθώς η προσωρινή παραμονή τους σ' αυτές τελεί υπό την επιφύλαξη της τήρησης των υγειονομικών διατάξεων και αστυνομικών διατάξεων περί κοινής ησυχίας.


Σε ό,τι αφορά τις μονοκατοικίες επιτρέπεται η διατήρηση περισσότερων ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καλής μεταχείρισης και ευζωίας των ζώων.


Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η διατήρηση και παραμονή ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, όπως ιδίως στην πυλωτή, στην ταράτσα, στον ακάλυπτο χώρο, στο φωταγωγό και στον κήπο.

  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin